Din ce mai câștigă bani actorii din serialul Vlad. PRO TV le-a adus contracte fabuloase lui Adrian Nartea, Diana Sar și lui Andrei Aradits

Vedetele de la PRO TV au parte de un real succes, după ce și-au făcut apariția în serialul românesc. Datorită rolurilor pe care le-au interpretat, Adrian Nartea, Diana Sar și Andrei Aradits sunt doar câțiva actori din serialul Vlad care au obținut contracte bănoase.

Din ce mai câștigă bani actorii din serialul Vlad

S-ar putea spune despre aceștia că ar fi chiar campioni la jucatul în spoturi publicitare sau chiar videoclipuri, pentru că apariția din serialul Vlad le-a adus un adevărat renume. Unii au început să primească ofertele după ce au jucat în producția de la PRO TV. Pe când alții au avut mereu și o altă modalitate de rotunjire a veniturilor, pe lângă talentul actoricesc. Înainte să apară în rolul protagonistului Vlad Pop, Adrian Nartea, în vârstă de 38 de ani, a debutat ca manechin în Brașov, orașul său natal.

Din ce mai câștigă bani actorii din serialul Vlad. PRO TV le-a adus contracte fabuloase lui Adrian Nartea, Diana Sar și lui Andrei Aradits
Adrian Nartea a debutat ca manechin, înainte de apariția în serialul Vlad

Astfel că, înainte să îl aducă la viață pe celebrul personaj al show-ului îndrăgit de români, actorul a pozat pentru diferite reviste și a defilat chiar în prezentări de modă. A avut inclusiv oferte de a prezenta emisiuni TV sau de a juca în alte câteva seriale, precum Fetele marinarului, La Bloc sau FastFood. Alături de acestea s-au numărat și ofertele pentru a face reclamă la produse de brand, precum ceasuri, haine sau de produse farmaceutice. Rolul său i-a adus chiar oferte de-a apariții în spoturile publicitare la iaurt.

Ce venituri extra are Diana Sar din serialul Vlad

La cei 24 de ani, Diana Sar o interpretează pe Roxana Stamate, o apariție cât se poate de îndrăgită de români, în serialul Vlad. Vedeta de la PRO TV are la rândul său anumite venituri suplimentare și poate fi văzută chiar în videoclipurile unor artiști români consacrați. Actriței i-a fost distribuit și un rol într-un film italian, fiind cooptată și pentru o comedie în regia lui Iura Luncașu, ce se numește „Inve$titorii” și care ar putea fi lansată anul viitor.

Din ce mai câștigă bani actorii din serialul Vlad. PRO TV le-a adus contracte fabuloase lui Adrian Nartea, Diana Sar și lui Andrei Aradits
Diana Sar se bucură de un real succes, după ce a interpretat-o pe Roxana Stamate

Diana Sar a mai apărut până acum și în câteva reclame la haine, încălțăminte, dar și pentru produse de înfrumusețare. Are la activ și câteva ședințe foto profesioniste realizate branduri celebre de haine, dar și pentru reviste.

Protagoniștii din show-ul de la PRO TV au primit multe oferte

În aceeași categorie se regăsește și actorul Andrei Aradits, cel care îl interpretează pe Ștefan Dragomir. Actorul de 45 de ani este cunoscut publicului român după ce a jucat în Lacrimi de iubire sau Narcisa Sălbatică, fiind și juratul emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. După ce a făcut alături de fiul său câteva filmulețe sub sloganul de „Singur Cook”, a primit o ofertă de a face reclamă la un lanț de magazine, alături de chef Florin Dumitrescu. La acestea se adaugă și oferte de a merge la foarte multe evenimente, alături de colegul său de platou.

De asemenea, și Ștefan Iancu, de 21 de ani, pe care fanii serialului Vlad îl recunosc drept Răzvan Anuţei, a debutat de la o vârstă fragedă în filme, dar și-n reclame. La cei 21 de ani, a jucat în filmul Un pas în urma serafimilor. A urmat un rol într-o reclama pentru serviciile de telefonie mobilă, în care a jucat alături de alt actor din producția de la PRO TV, Vlad Ivanov.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI