Cătălin Botezatu, reacție categorică despre Alex Bodi. Ce a spus după acuzele de proxenetism: e clar

Cătălin Botezatu, reacție categorică despre Alex Bodi. Ce a spus după acuzele de proxenetism: e clar
Ce a spus Catalin Botezatu despre Alex Bodi

Vestea că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost săltat de către procurorii DIICOT, fiind implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism, l-a uimit pe Cătălin Botezatu. Astfel că celebrul designer a vorbit despre problemele cu care se confruntă Alex Bodi.

Cătălin Botezatu, reacție categorică despre Alex Bodi

Miercurea trecută, fostul iubit și soț al Biancăi Drăgușanu a fost dus la audieri, reținut, iar, după ce a fost prezentat în fața magistraților, acesta a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Din câte se pare, Alex Bodi e implicat într-un amplu dosar de proxenetism și trafic de persoane. Catălin Botezatu s-a exprimat deschis vizavi de această situație.

”Până la sentința finală există prezumția de nevinovăție. Dacă se va demonstra că aceste capete de acuzare sunt reale, atunci trebuie să se supună rigorilor legii. Prostituția, traficul de persoane sunt lucruri pe care orice om din societate nu le acceptă. Nimeni nu cred că e de acord cu astea. E de condamnat! Din păcate, aceste lucruri au luat amploare la noi în țară. Eu, cunoscându-l, îmi doresc să nu aibă prea multă tangență cu această promiscuitate și să iasă, într-un fel sau altul basma curată. Eu nu doresc răul nimănui”, a declarat Cătălin Botezatu pentru Cancan.ro.

Fosta soție l-ar fi dat pe mâna procurorilor DIICOT

Se pare că fosta soție ar fi fost cea care l-ar fi dat pe mâna polițiștilor pe Alex Bodi, după ce le-ar fi povestit totul procurorilor DIICOT. așaadar, în perioada 2014 – 2016, femeia ar fi practicat prostituția la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul fostului soț, potrivit referatului cu propunere de arestare.

Potrivit datelor din dosar, Alex Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din prostituție, iar acest lucru o afecta psihic pe această femeie. Mai mult, victima a susținut că, în perioada 2014 – 2016, a cunoscut în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, pe nume Adrian Tâmplaru.

Procurorii DIICOT Craiova arată în referatul prin care cer arestarea preventivă a lui Bodi că în anul 2014, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, Adrian Tâmplaru. Mai mult decât atât, pe lângă fosta soție, Alex Bodi ar mai fost „turnat” la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg prin 2015 și care i-a dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din această activitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI