Cătălin Botezatu, dezvăluiri neștiute în ziua în care a împlinit 54 de ani. Ce planuri are pentru 2021

Cătălin Botezatu, dezvăluiri neștiute în ziua în care a împlinit 54 de ani. Ce planuri are pentru 2021
Ce planuri are Cătălin Botezatu pentru 2021

Astăzi, 3 decembrie, Cătălin Botezatu a împlinit vârsta de 54 de ani. Deși în anii trecuți organiza petreceri deosebite, cu sute de invitați, șampanie scumpă și multă distracție, se pare că anul acesta creatorul de modă stă acasă.

Ce planuri are Cătălin Botezatu pentru 2021

Din cauza pandemiei de coronavirus, Cătălin Botezatu nu se vede nici cu cei mai buni prieteni anul acesta. Pe de altă parte, ca să își ia revanșa, acesta pregătește o petrecere grandioasă.

”Nu petrec anul acesta. Spre deosebire de anii trecuți, în care făceam petreceri cu sute de persoane, acum fac o excepție. Nu este momentul de sărbătorit, trebuie să fim realiști, responsabili. Cu sănătatea chiar nu este de jucat, a spus Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu pentru Click!.

Totodată, designerul spune că este pentru prima oară când nu își serbează ziua de naștere cu prietenii, însă este de părere că s-a distrat destul în anii ce au trecut și o pauză este binevenită.

”Este pentru prima dată în viața mea când nu mă serbez, când nu mă întâlnesc cu prietenii mei, mulți dintre ei sunt carantinați, alții sunt bolnavi, așa că nu are nimeni chef de distracție. Oricum, cred că m-am distrat suficient în toți anii aceștia, așa că e binevenită pauza asta”, a adăugat Cătălin râzând.

Cătălin Botezatu își va lua revanșa anul viitor

Regele modei românești susține că e prima oară când nu se aniversează și că nu își face planuri pentru Sărbătorile de iarnă, însă are de gând ca anul viitor, când va împlini 55 de ani, să-și ia revanșa.

”La anul fac 55 de ani, deci e o vârstă rotundă, așa că o să-mi iau revanșa cât pentru doi ani. Până atunci îmi doresc să fiu sănătos, să fiu liniștit. Cum ziceam, e prima dată când nu mă aniversez și când nu-mi fac planuri de Sărbători.

Am primit mesaje de la ora 12 noaptea, sute de mesaje, de telefoane, m-a lăsat bateria la un moment dat și nu știam de ce nu mai sună telefonul. De fapt, era închis.” a dezvăluit Botezatu.

Totodată, Cătălin Botezatu mai spune că este ok din punctul de vedere al sănătății, deși în urmă cu trei săptămâni a fost în Turcia la control unde i s-a spus să aibă mai multă grijă de el, să evite efortul și stresul. Designerul i-a în continuare medicamentele prescrise de medicul său, deoarece este de părere că nu e bine să te joci cu sănătatea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI