Cătălin Botezatu a ajuns la ‘sapă de lemn’? Legătura dintre el și Kaufland România care indică asta

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai talentați designeri români. De-a lungul carierei sale în creații vestimentare, Bote și-a făcut un nume, la care apelează mai toate divele de pe Dorobanți sau oamenii bogați ai României și de peste hotare. Însă, acum, veniturile lui Cătălin Botezatu au fost afectate de pandemia de coronavirus? Ultima mișcare ar putea demonstra că ar avea ceva probleme financiare.

Nu mai are bani Cătălin Botezatu?

Nu există român sau pasionată de modă care să nu fi auzit de Cătălin Botezatu. Creațiile sale sunt vândute peste tot în lume, unele dintre ținutele CB fiind purtate la marile defilări de modă din Paris, Milano sau New York. De când a dat de gustul banilor, vedeta nu s-a plâns niciodată de situația sa financiară. Și-a permis orice poftă și a vizitat o serie de destinații exotice, de vis. Doar că, în ultima vreme, pandemia a făcut ca românii să țină bine de bani și să nu mai cheltuie o groază pe haine. Iar asta s-a văzut în încasările marilor creatori de modă din țară.

Ce a hotărât să facă alături de Kaufland România

Înainte de luna cadourilor – decembrie – și sărbătorile de iarnă, Cătălin Botezatu a bătut palma cu lanțul de supermarket-uri Kaufland, pentru a lansa o colecție de haine de iarnă cu preț mult mai mic față de ceea ce obișnuia designerul să comercializeze în trecut. Noul brand este pentru toate buzunarele, spre deosebire de marca scumpă Cătălin Botezatu, unde produsele create de acesta costă câteva sute de lei, poate chiar și mai mult.

Creatorul de modă are o surpriză înainte de Crăciun

Fie pentru că își dorește să-și revină financiar, fie vrea să le facă românilor o surpriză plăcută înainte de Crăciun sau ambele, cert este că marele Cătălin Botezatu lansează o colecție de haine de iarnă, cu preț mult mai mic față de ce ne-a obișnuit până acum. Ca să-ți permiți o creație marca CB trebuia să lași milioane bune în magazinele sale. Iată că acum creatorul de modă își surprinde plăcut fanii cu un nou brand pentru toate buzunarele, o decizie diferită față de ce obișnuia designerul să comercializeze în trecut.

Hainele create de Cătălin Botezatu vor fi vândute de lanțul de hipermarket-uri Kaufland, prezent în mai toate orașele mari ale României. Astfel, Bote speră să facă fericiți cât mai mulți români cu creațiile sale vestimentare, dar și veniturile sale să crească, odată cu această colaborare înainte de sărbătorile de iarnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI