Cât s-a îngrășat Lidia Buble la Asia Express. Ce s-a întâmplat în ultima etapă din Turcia: ‘Cerșesc tot timpul’

Cât s-a îngrășat Lidia Buble la Asia Express. Ce s-a întâmplat în ultima etapă din Turcia: ‘Cerșesc tot timpul’
Cum a reactionat cand s-a urcat pe cantar

Competiția Asia Express devine din ce în ce mai strânsă. Lidia Buble și Estera se descurcă, însă, foarte bine în probele din aventura de pe Drumul Împăraților.

Lidia Buble, momente de panică. Nu i-a venit să creadă cât s-a îngrășat

Cele două depășesc obstacole cu zâmbetul pe buze și sunt printre cele mai apreciate echipe din competiție.

Lidia Buble nu se ferește să fie sinceră și autoironică. Vedeta a recunoscut că a luat câteva kilograme în plus, deși mulți se așteptau ca vedetele să slăbească, din cauza că sunt nevoite să își procure mâncare fără bani și fac multă activitate fizică.

Nu a fost și cazul Lidiei Buble. Deși mereu cu zâmbetul pe buze și voioasă, ea a avut un moment în care a clacat.

Cele două au întâmpinat un obstacol pe unul dintre trasee, iar pentru că misiunea a durat prea mult, Lidia s-a enervat teribil și a început să spună cât de grea e competiția și cât de mult a afectat-o.

Vedeta s-a urcat pe cântar și a descoperit că s-a îngrășat considerabil de când a început Asia Express.

Cântăreața a povestit că s-a îngrășat 5 kilograme de când a venit în Turcia, iar motivul este unul foarte simplu, pe care vedeta l-a spus fără ocolișuri.

”Nuu! Nu cred! Și m-am urcat pe cântar și am văzut cât am pus pe mine de când am venit în Turcia. Mie mi s-a făcut rău. M-am îngrășat 5 kilograme. Leșin! Doamne ferește, 58,4 kilograme. Este enorm! Mănănc foarte mult de când am venit în Turcia, cerșesesc încontinuu”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble a fost de-a dreptul șocată să vadă că a pus 5 kilograme în plus de când a început competiția. Ea și sora ei Estera se descurcă, însă, senzațional și sunt printre cele mai puternice și ambițioase echipe din competiție.

Vedeta a rămas cu probleme de sănătate după competiție

Cele două se luptă în fiecare probă, fără să uite să aibă umor și să se distreze.

Lidia Buble le-a spus fanilor că ultima ediție Asia Express a fost cea mai grea pentru ea. Echipele au fost nevoite să care 200 de kg de vase pe un căruciur, într-un drum care era în pantă.

„Pentru mine a fost cea mai grea zi din @asiaexpress de până acum. Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU, aproape IM-PO-SI-BIL.

Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri, iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC.

Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este roșie și astăzi sigur cineva pleacă acasă? K.O! COȘMAR! MUUULT STRES ȘI OBOSEALĂ PSIHICĂ. AȘA CĂ DA, AM MERITAT DIN PLIN SĂ AJUNGEAM PRIMELE LA IRINA, SĂ AVEM UN BILET ASIGURAT CĂTRE GEORGIA”, a dezvăluit Lidia Buble.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI