Cât de săraci au fost Răzvan Simion și Dani Oțil, de fapt. Cum supraviețuiau când locuiau împreună

Cât de săraci au fost Răzvan Simion și Dani Oțil. Dani Oțil a rememorat momente din trecutul său și al colegului său de matinal, Răzvan Simion, pe când cei doi locuiau împreună. El povestit totul în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, într-o notă de amuzament.

Cât de săraci au fost Răzvan Simion și Dani Oțil, de fapt

Dani Oțil a povestit în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani despre perioada în care locuiau împreună în casă. Matinalul a recunoscut că se descurcau greu având în vedere că nu știau să gătească.

„Stau și mă gândesc cat de greu este să stai în casa cu Răzvan. Am stat în casă cu el când purta un trening rupt în genunchi. Găteam o dată pe săptamână. Eu știam doar fasole, el doar varză. Dacă Răzvan ar fi avut mintea de acum pentru vremea cand bunica să îi dădea paneuțul (n.red. șnițel) prin gard…”, a zis Dani Oțil.

Timpul a trecut însă, a fost o vreme când cei doi matinali au fost vecini, iar acum cei doi stau separat, iar recent Dani Oțil chiar i-a reproșat lui Răzvan Simion că nu l-a invitat până acum în noua locuință pe care o împarte cu iubita sa, Daliana Răducan. Cei doi au avut un dialog amuzant la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Dani: Cheamă-mă, Răzvane, și pe mine la tine acasă, că nici nu știu unde stai. Cheamă-mă să vad și eu ce arhitectură interioară aveți!…

Răzvan: Îți dau niște reviste de arhitectură.

Dani: Câte camere ai? Vreau să știu unde stai.

Răzvan: De ce?

Dani: Te-ai dus ginere, cum se zice. Oricum, vreau să îți mulțumesc că nu mai stai lângă mine, că acum am si eu vecini mișto.

Răzvan: Îl faci om, îi negociezi casa, ca era mai scumpă, și acum… Amărâtule!”, a fost dialogul dintre Dani și Răzvan.

Dani Oțil, luat la rost de vecini din cauza pregătirilor pentru iarnă

Pentru Dani Oțil, anul 2021 a fost un an important pe plan personal, fiind anul în care s-a căsătorit și a devenit părinte. Fiind „cu un an mai însurat”, cum a zis el, aceasta s-a pregătit de venirea sărbătorilor de iarnă. De fapt, atât de mult s-a pregătit, încât a ajuns să îi deranjeze pe vecinii săi.

„Dacă mă vedeti mutați în altă casă, asta e cauza. Un vecin m-a întrebat de ce mi-am pus mai multe luminițe pe casa. Păi sunt mai căsătorit cu un an, i-am zis…”

Dani Oțil a povestit cum a decurs dialogul dintre el și vecinul său, dar și ce anume i-a reproșat acesta.

„- Acum toate nevestele pun presiune pe noi să avem ți noi mai multe luminițe!

-Păi Gabriela le-a pus, nu eu!

-Treaba ta, tu ești de vină, toți bărbații ți-au declarat război.”, a povestit Dani Oțil, spre amuzamentul tuturor celor din platou.