Dani Oțil a făcut mișto de Lidia Buble în direct, la Neatza. Ce replică i-a dat pe loc fosta iubită a lui Răzvan Simion

Dani Oțil a făcut mișto de Lidia Buble în direct, la Neatza. Ce replică i-a dat pe loc fosta iubită a lui Răzvan Simion
Dani Otil a facut misto de Lidia Buble in direct, la Neatza

Lidia Buble a fost invitată în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1, în cadrul ediției de joi, 9 decembrie. Fosta concurentă de la Asia Express a venit să-și promoveze noua piesă și să le dea o veste excelentă fanilor săi. Însă, pe lângă planurile sale profesionale, Dani Oțil nu s-a putut abține și i-a pus câteva întrebări personale fostei iubite a lui Răzvan Simion. Cum a ironizat-o simpaticul matinal pe artistă.

Lidia Buble își lansează propriul parfum

Lidia Buble a trecut prin momente ușor stânjenitoare la Neatza cu Răzvan și Dani, acolo unde celebra cântăreață a venit să-și promoveze cel mai nou single. După ce și-a anunțat fanii că va lansa un nou album în primăvara anului 2022, vedeta a venit cu o surpriză de zile mari.

Blondina a declarat, în premieră la Neatza, că unul dintre cele mai mari visuri ale sale este pe cale să se împlinească. Pentru cei care cred că vorbim despre o nouă poveste de iubire care o va duce la altar, ei bine, nici vorbă de așa ceva. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a declarat că-și va lansa propriul parfum, în curând.

„Toate piesele sunt scrise despre mine și au legătură cu mine. Mai pregătesc ceva frumos pentru oamenii mei. Pe lângă pasiunea de a cânta, eu mai am o mare pasiune pentru ceea ce înseamnă parfum. Așa că, eu voi lansa parfumul la care am visat de o viață.”, a mărturisit emoționată Lidia Buble la Antena 1.

Cum a ironizat-o Dani Oțil pe Lidia Buble la Neatza

Deși telespectatorii erau curioși să vadă dacă Lidia Buble și Răzvan Simion, aflat și el în platou, vor avea o interacțiune în cadrul emisiunii, acest lucru nu s-a întâmplat. În schimb, Dani Oțil, în dulcele-i stil caracteristic, nu s-a putut abține și a luat-o la întrebări pe fosta iubită a prietenului său cel mai bun.

Soțul Gabrielei Prisăcariu a glumit pe seama Lidiei Buble, atunci când a aflat că artista se pregătește să scoată pe piață un parfum excentric. Dani Oțil a râs pe seama nasului artistei, însă totul a fost spus în spirit de glumă. În plus, cei doi se cunosc de mulți ani, fiind apropiați de pe vremea când Lidia Buble și Răzvan Simion formau un cuplu.

Dani – Ai fost la noi în cabină, să te schimbi?

Lidia – Da, o să mai fiu câteva săptămâni!

Dani – Ei, lasă, că ai mai fost. Voiam să spun că, la câta nasul ai, normal că scoți parfum. Doar nu scoteai cercei.

Lidia – Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile.

Dani: Te-ai pupat cu ăla la Asia Express?

Lidia: Da, două ore. Si la TV s-au dat doar 2 minute.

Dani: Cum îl chema?

Lidia: Nu știu!

Dan: Eh, vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum.

Întrebările incomode nu s-au oprit aici. Dani Oțil a insistat să afle motivul pentru care Lidia Buble și actorul cubanez Harlys Becerra s-au despărțit, însă cântăreața nu a dat detalii despre viața ei privată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI