Dorian Popa și-a lansat cartea în direct la Neatza. Lui Dani Oțil nu i-a venit să creadă. „Dresor de influenceri”

Dorian Popa și-a lansat cartea în direct la Neatza. Lui Dani Oțil nu i-a venit să creadă. „Dresor de influenceri”
Dorian Popa și-a lansat cartea in direct, la Netaza

Dorian Popa a venit în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, făcându-le o adevărată surpriză fanilor săi. El și-a lansat propria carte în direct, o carte care vorbește despre secretul din spatele succesului în online, dar care arată și traiul său din ”offline”. Dorian Popa a dezvăluit și motivul pentru care a ales să scoată o carte despre el.

Dorian Popa și-a lansat cartea în direct la Neatza

Dorian Popa este unul dintre cei mai de succes influenceri din România, dar și unul dintre cei mai cunoscuți artiști. Acesta nu s-a mulțumit cu succesul din muzică și online, căci a investit și în afaceri imobiliare, dar și în alte proiecte. De altfel, Dorian Popa a mărturisit că acesta a fost un an bun, per total, pentru el. Cartea lui Dorian Popa se numește „Dorian Popa, influencer de succes”, iar lansarea a avut loc cu mare fast în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani.

„A fost un an foarte bun, nu pot sa fiu ipocrit, îmi doresc să trecem peste perioada asta. Acasă e bine, construim, mai avem si proiecte noi.

Dorian Popa, influencer de succes este o carte care înglobează contrastul dintre viața pe care o afișez și viața pe care chiar o trăiesc. E realitate, e o parte din povestea vieții mele și despre cariera mea. Vreau să motivez tinerii și să le arat cum am trecut eu prin acești pași: este un manual plus poveste. Este produsul meu de suflet”, a dezvăluit artistul.

Dani Oțil nu a putut sta deoparte și la o așa lansare, parafrazând titlul cărții lui Dorian Popa: „Putea fi: Dorian, dresor de influenceri”, a spus acesta, stârnind hohote de râs din partea artistului și a celor prezenți, prin comparația cu titlul unei alte cărți cu mare ecou, recent lansate, și anume, cea a lui Codin Maticiuc, cu titlul: „Dresor de lei şi de fraieri – Viaţa lui Nuţu Cămătaru”.

Dorian Popa a dat lovitura pe timp de pandemie

De altfel, se știe că Dorian Popa a dat lovitura pe timp de pandemie, fiind printre puținii artiști care au făcut bani frumoși chiar și în timpul crizei sanitare.

El s-a implicat și în afaceri imobiliare, reușind să cumpere terenuri în comuna Domnești, Ilfov, unde acum ridică un cartier rezidențial. Artistul locuiește într-o vilă de lux, dar îi face plăcere și să petreacă timp pe șantier, cot la cot cu muncitorii.

„ (…) L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domnești, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence. Am reușit să cumpăr o parcelă de 700 de mp fix în fața casei mele și încă o parcelă de 700 de mp lipită de terenul meu.

Îmi doresc să fac un cartier care să se învecineze cât se poate de mult cu căsuța mea, pentru că unul dintre visurile mele a fost să construiesc și să văd șantierul de la mine din casă. (…) 35.000 de euro bucata, obiectiv vorbind 50 de euro mp”, a zis Dorian Popa în vlog.