Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu ar putea divorța de soțul ei. S-a aflat acum

Motivul pentru care Nicoleta Luciu nu ar putea divorța de soțul ei. S-a aflat acum
De ce nu ar putea Nicoleta Luciu să divorțeze de soțul ei

Nicoleta Luciu se căsătorea în 2012 cu Zsolt Csergo, bărbatul alături de care are patru micuți. Vedeta a renunțat la cariera ei de pe micile ecrane și s-a dedicat vieții de familie. Cu toate acestea, există un motiv pentru care bruneta nu ar putea divorța de partener, în caz că ar avea probleme în viața de cuplu.

Ce s-a aflat despre căsnicia Nicoletei Luciu

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au împreună patru copii. Zsolt Jr, în vârstă de 12 ani și tripleții Kevin, Kim și Karoly, în vârstă de 9 ani, le fac fiecare zi mai frumoasă. Fosta vedetă s-a decis să se axeze pe creșterea micuților și să renunțe la proiectele din televiziune, chiar dacă se bucura de mult succes.

Vedeta este stabilită de mulți ani în orașul natal al partenerului său, Miercurea-Ciuc, unde afaceristul deține un complex rezidențial de blocuri și două vile estimate la 400.000 de euro fiecare. De asemenea, averea bărbatului care a cucerit-o pe brunetă era estimată în 2012 la 60 de milioane de euro.

Zsolt Csergo a reușit să își construiască un imperiu prin afaceri cu imobiliare și cazinouri. Cu toate acestea, Nicoleta Luciu nu ar putea să divorțeze de partenerul său, ținând cont că nu are un venit în acest moment. Vedeta și-a dedicat tot timpul micuților săi, punându-și pe pauză cariera.

Ce ar putea să facă Nicoleta Luciu

În cazul în care ar întâmpina probleme în cuplu, vedeta ar risca să rămână fără micuții săi dacă s-ar ajunge la un divorț, ținând cont de lipsa unui venit propriu. Bruneta nu a mai apărut de foarte mult timp pe micile ecrane, însă situația ar putea să se schimbe drastic în viitorul apropiat.

Se pare că îndrăgita brunetă, care a devenit cunoscută după ce a apărut în mai multe telenovele de la Acasă TV și în numeroase alte producții, se află în mai multe negocieri, la posturi diferite. Nicoleta Luciu ar putea să se întoarcă pe micile ecrane cu un nou proiect.

Nicoleta Luciu, din nou pe micile ecrane?

Printre propunerile primite de Nicoleta Luciu se numără o ofertă legată de copii, mai exact o emisiune în care ar urma să apară micuți talentați, potrivit surselor Click.ro. De asemenea, bruneta se află în discuții și pentru un reality-show nou, dar și pentru un rol într-un serial de televiziune.

Rămâne de văzut dacă Nicoleta Luciu o să își dorească să se bucure de un nou proiect în domeniul care a consacrat-o. Aceasta trebuia să apară și la „Asia Express” alături de sora ei, Iuliana Luciu, în urmă cu trei ani. Totuși, cele două au fost înlocuite după ce s-au răzgândit în ultimul moment.