13 iun. 2021 | 08:57

Cât de mult s-a schimbat Dana Nălbaru. Fosta solistă Hi-Q, transformare drastică

Monden
Cât de mult s-a schimbat Dana Nălbaru. Fosta solistă Hi-Q, transformare drastică
Anii au schimbat-o pe Dana Nălbaru

În urmă cu mulți ani Dana Nălbaru împreună cu băieții de la Hi-Q, ne încântau cu muzica lor. Anii au trecut, iar astăzi o regăsim pe artistă cu o familie frumoasă, și multe controverse. Cum era de așteptat, inclusiv Dana nu mai arată ca acum 20 de ani. Iar lucrul acesta se vede cu ochiul liber.

Dana Nălbaru ar putea reveni la muzică

Sunt ani mulți de când Dana Nălbaru a renunțat la muzică, dedicându-se familiei. Căsătorită cu celebrul actor Dragoș Bucur, cei doi au trei copii, o fată Sofia, de 14 ani, un băiețel Kadri, de 4 ani, dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana, de 6 anișori. Deși dedicată trup și suflet familiei, prima dragoste nu se uită niciodată. Așa se face că, recent, au apărut zvonuri despre revenirea artistei în muzica românească, alături de foștii colegi. De altfel Dana Nălbaru vorbea despre acest lucru, declarând:

”Îţi dai seama că HI-Q pentru mine a fost mai mult de jumătate din viaţa mea de om, pe această planetă. Este lucrul de care sunt mândru până în acest moment, în afară de copii.

Sunt nişte amintiri destul de frumoase şi oamenii în continuare ne spun că ne ascultă muzica, asta fiind pentru mine cea mai mare laudă. Am rămas prieteni şi ne mai întâlnim, nu ştiu. Niciodată să nu zici nu”, a dezvăluit el pentru redacția Impact.ro.

Anii au schimbat-o pe Dana

Dacă în trecut, Dana Nălbaru ne obișnuise cu părul ei blond și scurt, astăzi vedeta arată cu totul schimbată. Ajunsă la 44 de ani, fosta voce a trupei Hi-Q, arată cu totul altfel. După ultimele apariții, se pare că nu o prea mai interesează aspectul fizic. Recent paparazii SpyNews.ro au surprins-o pe Dana Nălbaru pe straăzile capitalei. Dacă nu ai cunoaște-o, nici nu ai zice că este ea. Anii și-au spus cuvântul și în cazul Danei Nălbaru, iar asta este o certitudine.

Nonconformistă de fel, Dana Nălbaru nu ar fi pentru prima dată când surprinde. Cu ceva vreme în urmă isca polemici aprinse în spațiul online, după ce anunța că-și retrage copii de la școală. La acel moment Dana Nălbaru vorbea de home-schooling. Un alt episod, mai recent, a fost cel despre purtarea măștii și refuzul de a se vaccina. Nici Dragoș Bucur nu e departe, acesta generând și el polemici aprinse pe Facebook, după ce declara că nu se va vaccina nici el și nu va purta masca de protecție niciodată.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro