Dana Nălbaru revine în muzică?! Surpriza pregătită de foștii membri Hi-Q (exclusiv)

Dana Nălbaru revine în muzică?! Surpriza pregătită de foștii membri Hi-Q (exclusiv)
Dana Nălbaru revine în muzică! Surpriza pregătită de foștii membri Hi-Q (exclusiv)

Dana Nălbaru a fost una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi pe când activa în trupa HI-Q, alături de Mihai Sturzu și Florin Groza. Deși cei trei au avut un succes imens la începutul anilor 2000, trupa s-a destrămat în cele din urmă și aceștia s-au reprofilat, dar încă mai există o speranță pentru fani!

Surpriză imensă pentru fani. Dana Nălbaru revine în muzică?

Încă de când soliștii au decis să meargă pe un drum separat, fanii au sperat că poate, poate, va mai exista o colaborare în viitor. Se pare că niciodată nu trebuie să spunem niciodată, căci Mihai Sturzu, ce lucrează acum ca și pilot, a dezvăluit că i-ar surâde să se reîntoarcă la muzică alături de Dana Nălbaru și Florin Grozea.

Încă de la destrămarea trupei HI-Q, Dana Nălbaru a renunțat la viața de artist și și-a dedicat tot timpul familiei. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dragoș Bucur, cei doi având împreună trei copii, dintre care o fetiță adoptată. Între timp, Mihai Sturzu a ajuns ca deputat în Parlamentul României, dar a renunțat între timp la politică și momentan lucrează ca și pilot, însă nu spune nu unei colaborări viitoare cu îndrăgita artistă și Florin Grozea.

”Îţi dai seama că HI-Q pentru mine a fost mai mult de jumătate din viaţa mea de om, pe această planetă. Este lucrul de care sunt mândru până în acest moment, în afară de copii. Sunt nişte amintiri destul de frumoase şi oamenii în continuare ne spun că ne ascultă muzica, asta fiind pentru mine cea mai mare laudă. Am rămas prieteni şi ne mai întâlnim, nu ştiu. Niciodată să nu zici nu”, a dezvăluit el pentru Impact.

Vestea pe care o aștepta toată lumea. Ce s-a aflat despre Dana Nălbaru și cariera ei în muzică

De asemenea, Mihai Sturzu a dezvăluit că încă păstrează legătura cu foștii lui colegi de trupă. Acesta a recunoscut că ar face o colaborare pentru o piesă ca în vremurile bune, deci pentru fani mai există o speranță. Dana Nălbaru a fost una dintre cele mai îndrăgite soliste, deci cu siguranță ar avea parte de mult succes dacă s-ar întoarce la cariera ei din muzică.

“Cu Florin mă înțeleg foarte bine, este unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi am. Aș face o colaborare cu el și cu Dana Nălbaru. Toți trei să fim ca în vremurile bune, îmi este dor de acele perioade. Îmi este dor de muzică, de tot ceea ce a însemnat perioada HI-Q. Ideal ar fi să câștigăm din muzică cât să ne permitem să mergem la concerte cu avionul personal”, a adăugat acesta.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI