Cât de mult a suferit Emy Alupei în adolescență: ‘Toată lumea mă jignea’. Cum a reacționat Cătălin Măruță

Cât de mult a suferit Emy Alupei în adolescență: ‘Toată lumea mă jignea’. Cum a reacționat Cătălin Măruță
Cătălin Măruță s-a întristat în urma poveștilor lui Emy Alupei din adolescență

Emy Alupei a dezvăluit chinul prin care a trecut în copilărie și adolescență. Cântăreața a mărturisit că a fost ținta răutăților din cauza felului în care arăta. Cătălin Măruță s-a regăsit în povestea sa.

Emy Alupei, ținta răutăților în adolescență

Nu este pentru prima oară când Emy Alupei recunoaște faptul că a fost ținta răutăților în copilărie și adolescență. Tânăra a povestit și azi în emisiunea lui Cătălin Măruță că are multe amintiri negre din școală și liceu, timp în care colegii râdeau de ea și îi stricau chiar și bunurile personale.

Cântăreața a mărturisit că toată lumea o tachina din cauza faptului că avea mai multe kilograme în plus. De asemenea, lucrurile nu au fost deloc mai ușoare nici când încerca din răsputeri să intre în industria muzicală din România.

Câțiva producători i-au subliniat la primele sesiuni de studio că are o voce bună și că este talentată, dar nu este o fată frumoasă. Desigur că toți știu cât este de importantă imaginea pentru artiști în special. Cătălin Măruță a simțit profund confesiunile triste ale tinerei și s-a regăsit în povestea sa. Moderatorul a dezvăluit că și el a avut mai multe kilograme în plus.

Reacția lui Cătălin Măruță

„Toată lumea mă tachina pentru kilogramele mele în plus. De asta și purtam haine extrem de largi întotdeauna. Eram numită tanc rusesc, toată lumea mă jignea. Aveam și când eram mică un regim special și toți făceau mișto de mine. Îmi spărgeau tot și erau răi.

M-am trezit cu telefonul spart în clasă, iar profesorii alimentau totul și râdeau. Plângeam cu mama acasă de fiecare dată, dar nu avea ce să facă. Mereu i se spunea că așa sunt copiii și că ei doar glumesc. Eram și urâțică așa, nu era genul prințesă.

Nu eram nici în categoria de tocilari sau punk sau emo. Nu eram în nicio categorie. Oamenii consacrați din muzică la început îmi spuneau că sunt foarte talentată, dar nu sunt frumoasă.

Eu aveam atunci 14 ani și voiam o șansă. Nu mi-am imaginat că poți să-i spui unui copil așa ceva la 14 ani, după m-am apucat de trap și le-am transmis un mesaj tuturor care m-au descurajat. A fost foarte dureros. O să motivez mereu toți oamenii”
Emy Alupei (Sursa: La Măruță – Pro TV)

Cătălin Măruță: Știi cum eram eu în școală? La sport, la proba de rezistență, lumea dădea turul școlii, până ajungeam eu nu mai era nimeni pentru că eram gras și abia terminam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI