Emy Alupei și Iancu Sterp, dați de gol de Emanuel de la Survivor. Adevărul despre relația lor

Emy Alupei și Iancu Sterp, dați de gol de Emanuel de la Survivor. Adevărul despre relația lor
Emy Alupei și Iancu Sterp, dați de gol de Emanuel de la Survivor

Videoclipul postat de Emy Alupei în care apare alături de Iancu Sterp a stârnit curiozitatea pe internet, iar fanii de la „Puterea Dragostei“ au început să se întrebe dacă nu cumva „faimoasa“ va ajunge în casa amorului chia pentru fostul „războinic“. Care este relația dintre cei doi, și ce mărturisiri i-a făcut tânăra controversată lui Emanuel de la Survivor, în continuare.

Emy Alupei și Iancu Sterp, dați de gol

Denisa și Iancu Sterp s-au despărțit recent, deși fanii cuplului credeau că tocmai distanța dintre ei îi va face să le fie dor unul de celălalt și să perceapă altfel realitatea. Din păcate, deși povestea lor de dragoste a început nu cu mult timp în urmă, flacăra dintre ei s-a stins.

„Nu vreau să ascund nimic. Relația noastră s-a terminat pe 31, exact după finala Survivor. Nu am spus nimic până acum pentru că încă vorbeam, încă încercam să vedem cum facem. Mi-este greu să fac acest videoclip…nu-mi găsesc cuvintele. Știu că e spre binele amândurora această despărțire. Pricipalul factor a fost distanța, pentru că o relație la distanță nu se poate. Nu vreau să fac pe victima, decizia a fost luată de amândoi. Eu o să fiu mai bine fără el, el o să fie mai bine fără mine“, declara Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp.

Se pare că tânărul nu a dus lipsă de companie, fiind văzut destul de des în ultimul timp cu Emy Alupei. Apropierea dintre ei s-a produs în timpul participării la „Survivor România“, chiar dacă erau din echipe diferite. Recent, Emy a lansat o piesă intitulată „Karma“, iar protagonistul din videoclip este nimeni altul decât Iancu Sterp.

Ce a povestit Emanuel în vlogul lui Rengle

Într-un vlog postat pe Youtube, Emil Rengle l-a avut invitat pe „fratele lui geamăn“, Emanuel de la Survivor, cu care a jucat „Smash or Pass“. Printre vedetele enunțate de Rengle s-a numărat și controversata Emy Alupei, despre care Emanuel a destăinuit unele detalii puțin mai… intime. Totodată, el a vorbit și despre relația dintre fosta „faimoasă“ și Iancu Sterp când încă făceau parte din competiția sportivă.

„– E virgină!

– Nu, nu te cred! Ăsta este un zvon doar.

– Nu este.

– Dar de unde știi?

– Am stat cu ea pe insulă.

– Și v-a povestit?

– Da!

– Tu vorbești serios?

– Nu mai zice! Ești o prietenă bună Emy, dar „pass“, îl las pe Iancu.

– Pofim?

– A fost așa o poveste acolo la Survivor cu Iancu și Emy.

– Ce poveste?

– Se îndrăgostise de el, ce să facă.

– Ea de el?

– Da!

– A, și au clip acum!

– Da, n-ai văzut?

– Ba da!

– Acum are totul sens!“, a concluzionat Emil Rengle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI