Emy Alupei, criză de nervi după petiția pentru Ana Porgras. Ce a spus fosta concurentă de la Survivor

Emy Alupei, criză de nervi după petiția pentru Ana Porgras. Ce a spus fosta concurentă de la Survivor
Emy Alupei, criza de nervi dupa petita pentru Ana Porgras

Emy Alupei a reacționat într-un mod dur după ce Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România 2021, duminica trecută. De atunci, foarte mulți fani ai competiției s-au arătat foarte nemulțumiți că Ana a plecat de la Survivor în urma votului publicului.

Emy Alupei, criză de nervi după petiția pentru Ana Porgras

De altfel, internauții l-au învinovățit pe Jador pentru această nominalizare a sa și mai puțin s-au supărat pe faptul că fosta gimnatsă a adunat cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

De altfel, s-a făcut chiar și o petiție ce a devenit virală, petiție care a fost semnată de zeci de mii de persoane. După această petiție, Emy Alupei, fosta concurentă de la Survivor 2020, a fost nespus de surprinsă de reacția fanilor Survivor, având și o remarcă acidă.

”M-ați exasperat cu Porgras că a ieșit din competiție. Băăă, alții au murit și n-au pățit nimic, alții au făcut pușcărie pe nedrept și nu s-au mai plâns atât. E o competiție! Ieși, ieși, ieși, intri, intri…și așa mai departe, vin alții noi, rămâne unul. Trecem peste!

Asta-i viața, te ridică, te coboară, trebuie să treci peste. E dură. Ați votat cumva și vă pare atât de rău că ați votat…ați dat, ați investit în Porgras cu 100 de euro pe zi, ești nebun la cap? Numai în voturi ați tinut-o și acum ai văzut tu că n-a fost votată și suferi rău de tot c-ai pierdut banii. Mai lasă-mă în pace, ce e vrăjeala asta?”, a fost mesajul transmis de fosta concurentă de la Survivor România 2020.

Ana Porgras a părăsit duminică Survivor România 2021

Amintim că fosta Faimoasă, Ana Porgras, a părăsit duminică seara competiția Survivor România 2021, în urma nominalizării lui Jador, cel care a fost numit și omul săptămânii prin votul publicului. De altfel, patru concurenți au ajuns să fie nominalizați: de la Faimoși- Ana și Sebi, în timp ce de la Războinici – Mellina și Marius.

Cu toate acestea însă, cele mai puține voturi din partea publicului le-a avut Ana Porgras, aceasta părăsind astfel competiția. Momentul s-a dovedit șocant chiar pentru unii dintre concurenții aflați în Republica Domnicană, care nu se așteptau ca tocmai ea să părăsească competiția. Atunci, Jador și-a pus mâinile în cap, iar Zanni a izbucnit în plâns, mai ales că dintre toți concurenții, acesta se simțea cel mai apropiat de Ana Porgras.

„Sunt încă în stare de şoc. Mă aşteptam să mă nominalizeze Jador, dar putea să îl nominalizeze pe Culita, are mulţi fani, îl cunoaşte multă lume. Pe mine mă cunoşteau doar cei din lumea sportului. El a spus că m-a votat din punct de vedere sportiv. Eu cred că nimeni nu şi-ar fi dorit să plece cineva din echipă. Jador a realizat ce a făcut după ce a făcut nominalizarea. Eu aş fi numit pe Cătălin Morosanu din punct de vedere sportiv. Aşa era corect. Nu se aştepta nimeni să plec, nu vreau să mă gândesc că am fost lucrată”, a spus Ana Porgras după eliminare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI