Câtă celulită avea Oana Radu în urmă cu doar 6 luni. Fanii, șocați de pozele cu picioarele vedetei

Câtă celulită avea Oana Radu în urmă cu doar 6 luni. Fanii, șocați de pozele cu picioarele vedetei
Oana Radu, transformată total. Cum arată acum

Oana Radu a trecut printr-o transformare incredibilă în ultima perioadă! Vedeta s-a decis să le demonstreze tuturor fanilor că a depus un efort incredibil pentru a ajunge la silueta visată, iar diferențele sunt unele colosale!

Oana Roman, transfomare uluitoare: ‘Șocant’

Oana Radu este una dintre vedetele ce au o ambiție de fier. Aceasta a adoptat un stil de viață sănătos, a preferat să aibă grijă la ce mănâncă, dar a făcut sport încontinuu pentru a se asigura că trupul ei o să fie unul perfect tonifiat, cu forme armonioase.

Aceasta a participat, recent, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani pentru a promova noua piesă, dar și pentru a anunța telespectatorii că a avut curaj să posteze primele fotografii unde se poate observa că a scăpat de celulită în doar 6 luni. Vedeta a mai spus că are emoții uriașe cu privire la reacția fanilor.

Ce a făcut Oana Radu pentru fanii săi. Este clar că are mult curaj

Zis și făcut! Cântăreața este asumată și are mult curaj, așa că își dorește să împărtășească experiența ei cu foarte mulți oameni. Chiar dacă s-a luptat mult timp cu celulita, ea a reușit să scape de micile imperfecțiuni și se simte perfect în trupul său!

„ȘOCANT!! Așa arătam eu acum aproape 6 luni de zile. Acestea sunt urmele pe care mancarea le lăsase pe corpul meu. O celulită închistată și extrem de agresivă mă chinuia și mă făcea să stau mereu acoperită.

Nu îmi puteam arăta picioarele, nu am mers niciodată la plajă până anul acesta, nu am purtat niciodată fusta scurtă, etc. Deși faceam sport și țineam dieta, slăbeam, dar nu reușeam să scap de această problemă groaznică, celulita!”, a spus Oana Roman în mediul online.

Ce dorință are Oana Radu. Mulți o aprobă

Oana Radu a trecut prin momente foarte grele, dar soțul ei, Cătălin Dobrescu, a ajutat-o să se pună pe picioarele sale și să își recâștige optimismul. Vedeta își dorește să își mărească familia, dar așteaptă momentul potrivit pentru a deveni mămică. Înainte de toate, ea vrea să aibă propria locuință.

„Mi-a fost foarte greu și chiar am fost în iad. Mi-a fost extrem de greu în perioada în care am avut anxietate și încă am, dar cumva m-am mai ancorat în realitate, pentru că au trecut perioadele mai grele, cât de cât.

M-a ajutat foarte mult Cătălin, soțul meu. Și evident, prezența prietenilor, dar cumva persoana de lângă noi e într-adevăr foarte importantă.

Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră.

Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie.”, a zis Oana Radu, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI