Oana Radu, decizie radicală după ce a ajuns la 57 de kg. Nu este moft, e necesitate

Oana Radu, decizie radicală după ce a ajuns la 57 de kg. Nu este moft, e necesitate
Ce își dorește să facă Oana Radu după ce a slăbit

Oana Radu arată spectaculos! Vedeta a reușit să ajungă la greutatea de 57 de kilograme, așa că se bucură enorm pentru că are o siluetă de vis. Totuși, aceasta a luat o decizie radicală și le-a dezvăluit fanilor că are nevoie de un anumit lucru.

Ce decizie a luat Oana Radu după ce a slăbit. Nu mulți se așteptau la așa ceva

Oana Radu trăiește clipe minunate! Vedeta se poate lăuda cu faptul că este extrem de ambițioasă după ce a reușit să își schimbe total trupul. Aceasta a demonstrat că totul se poate realiza prin muncă, dar, totuși, nu este mulțumită total și își dorește să apeleze la ajutorul medicilor.

Artista nu a fost niciodată așa de slabă, așa că vedeta trebuie să mai facă un pas pentru a reuși să aibă parte de formele pe care le dorește. Aceasta speră să recurgă la anumite intervenții, mai ales pentru că pierderile în greutate au lăsat urme asupra corpului său.

„Acum sunt cea mai slabă din viața mea, am 57 de kilograme. Urmează să-mi fac anumite intervenții pentru piele, pentru că am slăbit foarte multe zeci de kilograme.”, a zis Oana Radu, pe Instagram.

Oana Radu: ‘Mai am de gând să slăbesc’

Artista a reușit să aibă parte de o schimbare spectaculoasă, dar încă nu este complet mulțumită, spre surprinderea fanilor săi ce o urmăresc de foarte mult timp.

Oana Radu speră să mai slăbească 3 kilograme pentru a ajunge la formele visate. În continuare, ea o să își mențină silueta cu ajutorul soțului ei, Cătălin Dobrescu, ce a sprijinit-o în lupta cu trupul său.

„Și da, mai am de gând să slăbesc încă vreo trei kilograme și gata, intrăm pe menținere. O să mai slăbesc până la 54 de kilograme, mă voi menține acolo o lună sau două și după îi dau până la 50.”, a mai zis vedeta.

Oana Radu își dorește să devină mămică. Dezvăluiri inedite

Totul merge din ce în ce mai bine pentru Oana Radu. Vedeta se bucură de multe proiecte în plan profesional, are parte de mult sprijin atunci când vine vorba despre conturarea siluetei sale, dar și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Cătălin Dobrescu.

Recent, vedeta le-a dezvăluit fanilor săi că abia așteaptă să facă un copilaș: „Clar vom face.”, a zis Oana Radu, întrebată de fani dacă se gândește la a deveni mămică. Cât despre câți micuți își dorește, cântăreața a mărturisit: „Nu m-am gândit. Cred că maxim unul.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI