Cât de mult a crescut fiul Nadiei Comăneci. Cum arată acum băiatul de 15 ani, este de nerecunoscut

Nadia Comăneci se poate considera o femeie fericită! Are o căsnicie împlinită cu Bart Connor, fost gimnast în echipa Americii, și un fiu în vârstă de 15 ani, Dylan.

Cât de mult a crescut fiul Nadiei Comăneci

Anul acesta, Nadia Comăneci și Bart Connor au împlinit 25 de ani de mariaj, iar mândria lor cea mai mare este băiatul lor, Dylan. La cei 15 ani ai săi, adolescentul este atras, la rândul lui, de gimnastica artistică, domeniu în care performează deja sub supravegherea părinţilor lui celebri. Dylan a crescut extrem de mult și a ajuns de nerecunoscut.

Pe contul său de Twitter, soțul Nadiei Comăneci, Bart, a publicat o imagine cu fiul lor, Dylan. Unul dintre fanii familiei celebre a remarcat că băiatul s-a transformat într-un adolescent care și-a întrecut la înălțime și părinții.

 ‘E greu de spus din acest unghi, dar pare că Dylan a crescut un picior!” (n.r. – aproximativ 30 de centimetri)’, a fost mesajul internautului.

Fiul Nadiei Comăneci mai practică și fotbal, golf, hochei și înot, însă gimnastica este pe primul loc pentru el. În 2020, Dylan a câştigat şi primul său concurs.

Ce pensie are azi Nadia Comăneci de la statul român

În urmă cu 46 de ani, Montrealul devenea capitala mondială a gimnasticii și, în același timp devenea sinonim cu un singure nume, cel al Nadiei Comăneci. Acum, Nadia a ajuns la 59 de ani și, încă, mai deține recordul notelor primite la Montreal.

După 40 de ani și după o viață cât o aventură de scris și regizat la Hollywood, Nadia Comăneci este fericită alături de soțul ei, Bart Connor, în Canada, unde au de ceva ani și o adevărată academie de gimnastică, Academia de Gimnastică “Bart Conner Gymnastics Academy Perfect 10 Production Company”, dar are şi câteva magazine de echipament sportiv.

Pensia pe care statul român a decis să i-o acorde, este printre cele mai mari rente din sportul românesc, alături de pensiile încasate de Veronica Cochelea, fostă campioană la canotaj și Daniela Silivaş, tot o fostă campioană la gimnastică). Pensia Nadiei Comăneci se ridică la suma de 13.149 lei.

Urmăriți Playtech.ro și pe