Nadia Comăneci, dezvăluiri dureroase despre soțul ei. Ce le-a spus jurnaliștilor italieni

Nadia Comăneci, dezvăluiri dureroase despre soțul ei. Ce le-a spus jurnaliștilor italieni
Nadia Comăneci, dezvăluiri dureroase despre soțul ei. Ce le-a spus jurnaliștilor italieni

Nadia Comăneci face mărturisiri emoționante în presa italiană. Sportiva a vorbit despre vremea când încă practica gimnastică.

Nadia Comăneci, dezvăluiri dureroase despre trecutul ei

Nadia Comăneci, în vârstă de 59 de ani, a acordat un interviu presei italiene. Câștigătoarea primului 10 perfect la Jocurile Olimpice a vorbit despre durerile prin care a trecut în vremea când practica gimnastică.

„Există durere și pentru că nu există alternative. Nu există nicio zi în care să nu simți o durere. Îmi amintesc că, atunci când concuram și mă antrenam, am avut durere în fiecare zi a vieții mele. De la degetul de la picioarele până la spate și încheieturi”, a povestit Nadia pentru La Gazzetta dello Sport.

Ce a spus sportiva despre soțul ei

Ea a vorbit și despre lui Simone Bilies, care suferă de twisties, tremurici. Sportiva a povestit că soțul ei a experimentat așa ceva, dar ea însăși nu a pățit niciodată, din fericire.

„Eu nu am suferit niciodată de twisties, uneori mi s-a întâmplat să nu fie conectată în timp ce făceam exercițiile, dar nimic serios.

Soțul mea le-a avut și a spus că este înfricoșător și de obicei se întâmplă când ești sub o presiune mare.

Corpul și mintea ta nu comunică. Gimnastelor nu le place să vorbească despre asta, Simone a avut dreptate și a procedat corect scoțând problema la suprafață”, a mai spus Nadia.

Jurnaliștii au întrebat-o pe Nadia de ce România nu a participat la Tokyo.

„Nu vă faceți griji, la Paris vom fi acolo cu gimnaste mai tinere. Muncim la asta. Eu, din America, le dau o mână de ajutor. Nu vă vom dezamăgi”, a povestit Nadia.

Ce cadou a primit sportiva

De curând s-au împlinit 45 de ani de la primul 10 perfect din istoria gimnasticii. Nadia Comăneci a reușit performanța la Jocurile Olimpice de la Montreal, ocazie cu care a postat pe Twitter un videoclip în care își reiterează dragostea pentru sport.

Fosta gimnastă s-a îmbrăcat cu un costum asemănător cu cel pe care îl purta în urmă cu 45 de ani.  Pe fundal era o mașină specială, amintind de momentul istoric. Ea a scris că a primit mașina de la soțul ei, cu ocazia împlinirii a 45 de ani de la evenimentul istoric de la Montreal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI