02 dec. 2021 | 11:06

Cât de frumoasă este fata Danei Marijuana. Tânăra Alessia face spectacol la fiecare apariție FOTO

Monden
Cât de frumoasă este fata Danei Marijuana. Tânăra Alessia face spectacol la fiecare apariție FOTO
Ce fiică frumoasă are Dana Marijuana

Dana Marijuana este extrem de cunoscută în România, însă puțini știu cum arată fiica ei. Alessia s-a transformat într-o adevărată domnișoară și face furori în mediul digital! Adolescenta a fost înzestrată cu trăsături superbe și un trup perfect, așa că se bucură deja de mulți fani.

Cum arată fiica Danei Marijuana

Dana Marijuana are parte de foarte mult succes și se bucură de o minunată fiică, Alessia. Tânăra a fost crescută de către bunicul ei până la vârsta de 12 ani, însă, în momentul în care bărbatul și-a încheiat socotelile lumești, ea s-a mutat cu mama ei. Artista are o relație extraordinară cu adolescenta.

Aflată la vârsta de 15 ani, Alessia face spectacol pe rețelele de socializare. Fiica Danei Marijuana are o mulțime de admiratori, mai ales pentru a reușit să câștige inimile multor români după ce a apărut, recent, în videoclip-ul unei piese. Frumusețea ei i-a dat pe spate pe mulți.

Ce a reușit să facă Alessia, fiica Danei Marijuana

Alessia se află la o vârstă fragedă, însă deja se observă că a fost înzestrată cu trăsături de fotomodel. Aceasta are o siluetă perfectă și nu se teme să îmbrace ținute care îi pun trupul în valoare. Tânăra se implică în diverse proiecte care au legătură cu actoria, iar mama ei este extrem de mândră.

„Fiica mea cea mare, Alesia, apare pentru prima dată într-un videoclip muzical. Sunt foarte mândră de ea.”, a mărturisit Dana Marijuana pe rețelele de socializare.

În 2015, Dana Marijuana divorța de Sebastian Calu, tatăl fiicei sale, Alessia. Cântăreața dezvăluia în trecut că fiica ei nu are studii muzicale, așa că nu știe dacă o să reușească să aibă parte de succes în industria în care ea a fost consacrată.

Alessia se bucură deja de mulți fani. Ce dezvăluia mama ei în trecut

Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că o să o susțină pe fata ei dacă o să devină persoană publică. Între timp, se pare că Alessia este atrasă de domeniul artistic, mai ales pentru că a apărut într-un videoclip al unei melodii cunoscute.

„Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc.

Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem.”, a spus artista pentru Click.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fost ministru cunoscut, lângă o blondă misterioasă. Fermecat de femeia de lângă el
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro