Cum arată fiica Danei Marijuana. Alessia e copia fidelă a mamei sale, e pur și simplu superbă!

Cum arată fiica Danei Marijuana. Alessia e copia fidelă a mamei sale, e pur și simplu superbă!
Dana Marijuana are cu ce se mândri. Fiica cea mare a cântăreţei îi seamănă perfect

Vremurile în care Dana Marijuana (Coteanu) avea “Tupeu de borfaş” au apus de mult timp, cântăreaţa fiind acum mamă a două fete minunate. Alessia, în vârstă de 14 ani, este copia fidelă a mamei sale. Fotografia asta face furori pe internet!

Fiica Danei Marijuana îi seamănă leit

Dacă în anii ’90 făcea furori cu piese precum “Tre’ să spun” sau “Cea mai fidelă fată”, Dana Coteanu (Marijuana) s-a lăsat de muzică pentru a se ocupa de cele două fete ale sale: Alessia, în vârstă de 14 ani, şi Iris, de doar 5 ani, dar şi de afacerea cu bijuterii pe care o are. De curând, celebra cântăreaţă de hip-hop a postat, pe contul său de Instagram, o fotografie în care apare cu fiica cea mare, iar internauţii au observat imediat asemănarea izbitoare dintre cele două. Mai mult, adolescenta a moştenit şi talentul muzical al mamei sale.

“Fiica mea nu are studii muzicale. Nu ştiu dacă o să aibă şanse să intre în industria muzicală. Sunt mulţi oameni talentaţi în ţara asta şi nu reuşesc să se lanseze pentru că nu este loc. Fetiţa mea o să fie o artistă talentată doar pentru prieteni, colegi de clasă şi familie. Dar dacă o să aibă şansa să devină persoană publică, atât eu, cât şi tatăl ei o s-o susţinem”, a spus artistă pentru Click.

Alessia a fost crescută, până în 2017, de tatăl solistei, Ion Coteanu. Bărbatul a decedat în urmă cu trei ani, lăsând-o pe Dana Marijuana fără niciun sprijin.

Dana Marijuana are cu ce se mândri. Fiica cea mare a cântăreţei îi seamănă perfect
Dana Marijuana are cu ce se mândri. Fiica cea mare a cântăreţei îi seamănă perfect

“Cea mai fidelă fată” a revenit în muzică românească

După o pauză de ani de zile, Marijuana a lansat o nouă piesă, spre surprinderea fanilor. “Nu mi-e greu” este o colaborare cu Chica Con Canna, melodia fiind produsă de Tonik Obiektiv. Clipul a fost filmat şi montat de Robert Bratu.

Dana Marijuana a debutat în 1994, odată cu strofa din “Copiii focului” cântată pentru cei de la B.U.G. Mafia. Apoi, au urmat colaborări cu cele mai mari nume din muzica românească: Loredana Groza, La Familia, Anda Adam. Piesa “Cea mai fidelă fată” a spart, la vremea sa, toate topurile muzicale.

La finalul anilor ’90, aceasta a început să creeze bijuterii pentru designeri precum Cătălin Botezatu, Laura Olteanu sau Mihai Albu. Anul trecut, Dana Coteanu a lansat cartea “Poveste de cartier”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI