Cât de frumoasă este fata Andreei Marin. Mesajul vedetei a impresionat zeci de mii de oameni

Cât de frumoasă este fata Andreei Marin. Mesajul vedetei a impresionat zeci de mii de oameni
Cat de frumoasa este fata Andreei Marin

Se spune că așchia nu sare departe de trunchi, iar în cazul fiicei Andrei Marin această zicală este cât se poate de adevărată. Violeta a crescut și este o domnișoară în toată regula. A moștenit frumusețea și eleganța mamei sale deși nici tatăl ei, faimosul artist Ștefan Bănică nu se lasă mai prejos la acest capitol. Mesajul vedetei a impresionat zeci de mii de oameni

Cât de frumoasă este fata Andreei Marin

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai frumoase, îndrăgite, distinse și populare vedete de televiziune din România. Fosta Zână a surprizelor este admirată și apreciată de milioane de români, din toate colțurile țării, datorită firii sale discrete și blândeței care o caracterizează.

Frumoasa brunetă se mândrește cu fiica ei peste tot, așa cum ar face orice mămică, desigur. Recent, Andreea Marin a postat pe pagina ei oficială de Facebook două fotografii cu fata ei Violeta. Îmbrăcată într-un top alb, jeanși lejeri, o geantă neagră și adidași negri care să se asorteze, Violeta are o atitudine cool și relaxată, care atrage ca un magnet privirile celor din jurul ei.

Andreea Marin i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragostei fiicei sale, pe care o iubește mai presus decât orice pe această lume. În dreptul celor două poze urcate în mediul online, vedeta a scris scurt și la obiect:

„Fericirea mea are chipul ei.”, a declarat Andreea Marin despre fiica ei Violeta, pe Facebook.

De ce au divorțat Andreea Marin și Ștefan Bănică

Andreea Marin și Ștefan Bănică au format unul dintre cele mai populare și iubite cupluri din showbizul românesc al anilor 2000. După o căsnicie de șapte ani, cei doi artiști au decis să urmeze drumuri separate în viață. Cu toate acestea, juratul de la X Factor România și vedeta de televiziune au păstrat o relație civilizată de dragul Violetei, fiica și rodul iubirii lor.

Întrebată, acum ceva timp, care au fost motivul real care a dus la divorțul Zânei de Ștefan Bănică, bruneta a declarat că nu i-a fost ușor în căsnicia cu rockstarul:

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Aresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului.

astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, declara Andreea Marin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI