Andreea Marin, reacție categorică despre căsătorie. Iubitul său se va enerva să audă asta

Andreea Marin a vorbit într-un interviu despre viața ei amoroasă și motivul pentru care nu vrea să se mai recunoască.

Andreea Marin, reacție categorică despre căsătorie

Vedeta a avut câteva mariaje nereușite, însă a reușit să treacă cu bine peste ele și să își refacă viața alături de iubitul ei actual, Adrian Brâncoveanu. Deși se înțeleg foarte bine și au o relație de ceva timp, cei doi nu vor să se căsătorească.

„Eu sunt trecută prin viață și așa am ajuns să consider. Nu are nicio importanță asta, că dacă ai un act și nu ești bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani lucrurile deja se așează, știi ce limite ai, ce poți și ce nu.

Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Știu cine sunt. Nu e puțin lucru să ai pe cineva aproape, care te sprijină, are grijă de înfățișarea sa, lucrurile asta îți dau un echilibru sufletesc.

Pe de altă parte, și când suntem singuri trebuie să fim bine. Nu trebuie să depindem de ceilalți ca să fim bine.”, a povestit Andreea Marin.

Ce spune Andreea Marin despre relația fiicei sale

Andreea Marin a vorbit și despre relația cu fiica ei și faptul că i-a explicat mereu ce se întâmplă cu viața ei sentimentală. Acum, Violeta este mare și înțelege multe lucruri

„Crește fiica mea și deja e cât mine de înaltă și are aproape 14 ani. Mă ajută, suntem ca niște prietene, facem lucruri împreună. Am ajuns la momentul când vorbim cinstit despre orice, suntem două fete la șuetă.

Eu am fost foarte cinstită cu ea încă de când era mică. Nu am considerat că trebuie să îi ascund lucruri, nici măcar cele mai puțin plăcute. Fiica mea este matură și nu s-a întâmplat ca ea să nu fie de acord dintr-un moft, nici nu s-a întâmplat să nu fie de acord.”, a mai spus Andreea Marin.

„E un copil aplecat către frumos, către pictură, origami, tot ce înseamnă lucruri făcute manual, pian, dans deopotrivă. Facem lecții împreună și repetiții împreună, deși are o profesoară. D

ar e nevoie să repeți și acasă, nu se poate să mergi doar cu ceea ce faci o dată pe săptămâna cu profesorul tău și țin aproape, cât pot de mult. Sunt cam severă, recunosc, că profesor, dar învăț și eu să am răbdarea necesară’, a declarat Andreea Marin pentru Playtech, în urmă cu ceva timp.