21 apr. 2021 | 14:48

Regretul Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. Dezvăluirea neașteptată a vedetei

Monden
Regretul Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. Dezvăluirea neașteptată a vedetei
Andreea Marin, regret din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

După un mariaj eșuat care a durat 5 ani, Andreea Marin s-a recăsătorit în 2006 cu Ștefan Bănică Jr. Un an mai târziu s-a născut Ana Violeta, primul lor copil. 7 primăveri a durat dragostea dintre ei. Atunci, cuplul și-a anunțat divorțul pe Facebook. Separarea lor a ținut prima pagină a ziarelor, dar nu numai întâmplarea a fost punctul central al presei, ci și posibilele agresiuni la care ar fi fost supusă ”Zâna Surprizelor” de către artist. Acum, au rămas doar gândurile legate de trecut.

Andreea Marin, dezvăluire despre fostele mariaje. Regretul legat de căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior s-a încheiat în urmă cu 11 ani. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, vedeta TVR a vorbit despre regretele din fostele căsnicii.

„Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: «Oare ce oi fi văzut la el?!». Întrebarea se poate și reciproc: «Oare ce o fi văzut el la mine?!». Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta. În fond, ce rămâne e omenia dintre noi și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe”, a povestit Andreea Marin.

De asemenea, aceasta a făcut declarații dureroase și despre perioada care a urmat despărțirilor de foștii parteneri. A recunoscut, totuși, că toate experiențele au făcut-o mai înțeleaptă și matură.

„Până nu te lovești de greutăți e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții. Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte. Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe. Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a completat prezentatoarea TV.

Vedeta TVR s-a căsătorit prima dată la 21 de ani

Andreea Marin bifa primul mariaj în anul 1995, pe când avea 21 de ani. Ea s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, fost director de marketing la Prima TV. Aceștia și-au spus adio în anul 2000. În ianuarie 2006, Andreea s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior, iar în 15 decembrie 2007 a venit pe lume primul lor copi, o fetiță pe nume Ana Violeta. Căsnicia lor s-a sfârșit 7 ani mai târziu, iar cuplul și-a anunțat separarea pe rețeaua de socializare Facebook.

În 22 decembrie 2013, zi în care vedeta a împlinit 39 de ani, s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut, osteopat și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României. S-au despărțit după trei ani, iar acum Andreea este într-o relație de mai bine de 4 ani cu Adrian Brâncoveanu, consul în Libia.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro