Regretul Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. Dezvăluirea neașteptată a vedetei

Regretul Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr. Dezvăluirea neașteptată a vedetei
Andreea Marin, regret din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

După un mariaj eșuat care a durat 5 ani, Andreea Marin s-a recăsătorit în 2006 cu Ștefan Bănică Jr. Un an mai târziu s-a născut Ana Violeta, primul lor copil. 7 primăveri a durat dragostea dintre ei. Atunci, cuplul și-a anunțat divorțul pe Facebook. Separarea lor a ținut prima pagină a ziarelor, dar nu numai întâmplarea a fost punctul central al presei, ci și posibilele agresiuni la care ar fi fost supusă ”Zâna Surprizelor” de către artist. Acum, au rămas doar gândurile legate de trecut.

Andreea Marin, dezvăluire despre fostele mariaje. Regretul legat de căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

Povestea de dragoste dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior s-a încheiat în urmă cu 11 ani. Invitată în cadrul unei emisiuni televizate, vedeta TVR a vorbit despre regretele din fostele căsnicii.

„Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: «Oare ce oi fi văzut la el?!». Întrebarea se poate și reciproc: «Oare ce o fi văzut el la mine?!». Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta. În fond, ce rămâne e omenia dintre noi și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe”, a povestit Andreea Marin.

De asemenea, aceasta a făcut declarații dureroase și despre perioada care a urmat despărțirilor de foștii parteneri. A recunoscut, totuși, că toate experiențele au făcut-o mai înțeleaptă și matură.

„Până nu te lovești de greutăți e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții. Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte. Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe. Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a completat prezentatoarea TV.

Vedeta TVR s-a căsătorit prima dată la 21 de ani

Andreea Marin bifa primul mariaj în anul 1995, pe când avea 21 de ani. Ea s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, fost director de marketing la Prima TV. Aceștia și-au spus adio în anul 2000. În ianuarie 2006, Andreea s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior, iar în 15 decembrie 2007 a venit pe lume primul lor copi, o fetiță pe nume Ana Violeta. Căsnicia lor s-a sfârșit 7 ani mai târziu, iar cuplul și-a anunțat separarea pe rețeaua de socializare Facebook.

În 22 decembrie 2013, zi în care vedeta a împlinit 39 de ani, s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut, osteopat și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României. S-au despărțit după trei ani, iar acum Andreea este într-o relație de mai bine de 4 ani cu Adrian Brâncoveanu, consul în Libia.