27 aug. 2019 | 07:40

Cât de frumoasă e soția lui Cove, prezentatorul de la Vorbește Lumea. Ce meserie are Florentina

Monden
Cât de frumoasă e soția lui Cove, prezentatorul de la Vorbește Lumea. Ce meserie are Florentina
Cum arată soția șlui Cove și ce meserie are aceasta?

Nu există român care să nu-l știe pe Gabriel Coveșanu, cunoscut din era „Surprize Surprize”, alturi de Andreea Marin. Acesta este prezent de ani buni în sfera mondenului, dar cu o altă parteneră la braț, Adela Popescu. De la revenirea blondinei, monderează din nou împreună emisiunea iubită de români „Vorbește Lumea”, care aduce noutăți care mai de care mai picante despre vedetele autotone. Puțin știu însă cum arată familia lui Cove pe care o cam ferește de ochii curioșilor. Ce meserie are soția lui și cum s-au cunoscut?

Ce meserie are soția lui Cove?

Gabriel Coveșanu este printre puținii oameni publici care a reușit să-și țină viața personală departe de luminile reflectoarelor. Moderatorul de la „Vobește Lumea” alege să și vorbească rar despre cele de acasă, mai ales despre minunile sale, cei doi copii pe care îi are împreună cu Florentina. Cove s-a căsătorrit cu aleasa visurilor în anul 2013 și au împreună doi băieței.

Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt”
Gabriel Coveșanu

Gabriel Coveșanu alături de soția sa, Florentina Ene

Gabriel Coveșanu alături de soția sa, Florentina Ene

Extremele se atrag!

Se pare că extremele se atrag, așa cum spune vorba românească. Dacă Gabriel Coveșanu este un tip expansiv, natural și iubește neprevăzutul, astfel că a ales televiziunea de multă vreme, soția sa este la polul opus. Florentina Ene este o aparență fină, elegantă și este de meserie medic.

Acum știm secretul căsniciei sale, echilibrul pe care l-au regăsit la mijlocul celor doi.  Cove are la activ un mariaj eșuat din care a rezultat un copil, dar asta nu l-a oprit din a-și găsi în sfârșit jumătatea și liniștea pe care i le-a adus Florentina.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro