Când se întoarce Adela Popescu la Vorbește Lumea de la Pro tv. Fanii așteptau cu nerăbdare asta

Autor: Nechifor Ioana - 15:14, 14 aug. 2019
Adela Popescu si Cove, la Vorbește Lumea.

Așteptată cu mare nerăbdare de fani, la pupitrul emisiunii Vorbește Lumea, Adela Popescu a făcut marele anunț privind întoarcerea ei în platoul de la PRO TV. Fanii au fost plăcut surprinși să afle că în scurt timp o vor putea vedea pe aceasta în rolul de gazdă tv.

Când o vor putea vedea fanii pe Adela Popescu la Vorbește Lumea

A intrat în concediu postnatal, după nașterea celui de-al doilea băiețel al ei și al lui Radu Vâlcan, iar acum Adela Popescu se pregătește să-și reia cariera în televiziune.

Vedeta este așteptată cu mare nerăbdare de telespectatori la pupitrul producției Vorbește Lumea, de la PRO TV, acolo unde l-a avut ca partener de emisiune pe Cove.

Te întorci la Vorbește Lumea? E mult mai frumos cu tine”, i-a scris cineva pe o rețea de socializare.

Răspunsul vedetei a fost primit cu bucurie de fani: „Da.”

„Din 26”, a completat ea. Așadar, 26 august este data când fanii o vor putea vedea pe Adela Popescu la Vorbește Lumea.

„Super! Așteptăm să începem ziua cu tine cu Cove”, i-au transmis prietenii virtuali.

În timpul în care Adela Popescu s-a aflat în concediul postnatal, locul ei a fost ocupat de cântăreața Lora la emisiunea de la PRO TV.

Schimbare de look. Adela Popescu a revenit la blond
Adela Popescu, schimbare de look

Schimbare de look, de vară

La 32 de ani, vedeta a trecut printr-o schimbare look, care a fost bine primită de internauți. Ea a revenit la blond, iar noua imagine a cucerit fanii.

„Este pur și simplu superb!”, „Cumva, îmi aduce aminte de perioada Numai Iubirea, Ce frumos!”, „Măi, ce frumusețe!, Ce voiam eu să-ți zic… ești superbă!”, „Superb!, Mă bucur că ai revenit la nuanța de blond”, „Dacă nici tu nu mai ești un exemplu de rafinament, delicatețe și feminitate, ești superbă, femeie!”, „Frumoasă și rafinată ca întotdeauna! Te admir și te iubesc, draga mea!”, acesta sunt doar câteva dintre mesajele fanilor, trimise pe rețeaua de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI