08 aug. 2022 | 12:38

Cât costă un şezlong pe Coasta de Azur. Dani Oţil, frapat de sumă, unde s-a aşezat apoi: „200 de euro, asta e diferenţa”

Monden
Cât costă un şezlong pe Coasta de Azur. Dani Oţil, frapat de sumă, unde s-a aşezat apoi: „200 de euro, asta e diferenţa”
Dani Oțil, șocat de prețurile găsite pe Coasta de Azur.

Dani Oțil se bucură de vacanță pe Coasta de Azur. Celebrul prezentator TV câștigă bine, dar cu toate astea a ajuns și el să se plângă de prețurile incredibile găsite acolo. Colegul lui Răzvan Simion de platou a decis să se așeze altundeva după ce a luat la cunoștință banii pe care ar trebui să îi scoată din buzunare pentru puțin confort. Bărbatul a împărtășit totul cu fanii care îl urmăresc în mediul online. Iată ce a spus!

Dani Oțil, șocat de prețurile din Coasta de Azur: cât costă un șezlong

Dani Oțil a plecat în vacanță alături de soția sa. Cei doi au ales și de această dată o destinație pe care mulți o au trecută în top atunci când vine vorba de vacanță. Mai exact, prezentatorul și celebrul model au ajuns pe Coasta de Azur.

Bărbatul s-a filmat pe InstaStory în timp ce se afla pe plajă în căutarea unui loc simplu unde să se bronzeze. El a împărtășit cu fanii faptul că în spațiul amenajat special costă 200 de euro un șezlong, dar el preferă să nu mai bage mâna în buzunar pentru un astfel de confort.

,,Ghid de supraviețuire pe o plajă de bogați. Aici e 200 de euro un șezlong, dar tu te pui aici unde e gratis…de săraci, dar postările tale sunt la fel. Dacă postezi de aici, sunt la fel. Important e să părem bogați. N-ai diamantele la tine? Le ai…da. Costă să fii fericit. ”

„Noi nu stăm aici, facem doar story-uri”

Celebrul moderator de la Antena a terminat filmările pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”, pe litoralul românesc, iar mai apoi și-a dus soția în vacanță. Vedeta a ales o destinație de basm din care continuă să împărtășească imagini.

Cel din urmă a continuat să îi amuze pe internauți cu replicile sale și cu modul în care își povestește clipele de relaxare. Aceasta este a doua vacanță pe care soții o petrec în străinătate de la nașterea băiețelului lor, Luca Tiago.

Gabriela Prisăcariu a menționat prima oară fanilor că se simte rău fără micuțul ei și că dorul o macină, dar cu toate astea știe că îl lasă pe mâini bune și nu are motive de îngrijorare.

„Noi nu stăm aici, facem doar story-uri. Vezi că noi stăm jos. Am găsit ceva la o bătrânică.”, i-a spus Dani Oțil, cu umorul caracteristic, soției lui, care filma împrejurimile.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie 2024
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro