Cât costă un masaj oferit de Laurette. Suma e piperată! Vedeta primește și cupluri

Cât costă un masaj oferit de Laurette. Suma e piperată! Vedeta primește și cupluri
Cât costă un mesaj oferit de celebra mulatră din showbiz? Laurette cere sume piperate

Laurette face bani din masaj acum! Celebra mulatră din showbiz-ul românesc cere sume piperate pentru atingerile sale. Vedeta primește și cupluri la ședințele sale speciale. Care este tariful?

Ce tarif are Laurette pentru o oră de masaj?

Laurette a părăsit ușor micul ecran și lumea showbiz-ului și acum deține un salon în sectorul 2 al Capitalei unde oferă servicii de masaj terapeutic. Mulatra și-a luat inima în dinți și a intat în lumea afacerilor. Femeia în vârstă de 37 de ani și-a deschis un salon de masaj în plină pandemie de coronavirus.

Cu toate că întregul context nu este unul deloc roz pentru că ne aflăm în al patrulea val al pandemiei, bruneta nu s-a speriat de acest lucru și a reușit să își deschidă un salon. Dacă vrei să îi treci pragul pentru puțină relaxare, va trebui să scoți din buzunare 170 de lei pentru o oră de masaj cu ventuze.

Pentru un masaj la 4 mâini prețul va fi de 220 de lei. De asemenea, o oră pentru sesiuni de masaj sportiv te va ajunge 170 de lei. Pentru cei care doresc să opteze pentru o oră de masaj de relaxare trebuie să scoată din buzunare 130 de lei și 170 de lei pentru o oră și jumătate.

”Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp”

Cei care își doresc un masaj capilar trebuie să scoată din portofel 120 de lei, iar cei care vor un masaj afro preț de o oră trebuie să plătească 150 de lei. Suma de 170 de lei ajunge și pentru o oră de masaj cu lumânări aprinse, la fel precum o oră de masaj cu pietre calde.

Cei care doresc să vină împreună vor trebui să dea 250 de lei pentru o oră și 300 de lei pentru o oră și jumătate. De asemenea, pentru clienții care doresc să beneficieze de masaje anticelulitice este pus la dispoziție un pachet cu 10 ședințe care costă 1.000 de lei. Un număr de 5 masaje costă 550 de lei.

”Am avut afacerea asta în plan de foarte mult timp , doar că nu am avut banii necesari pentru a-l pune pe picioare. E vorba de aproape 80.000 de euro, și nu am avut banii necesari.

A trebuit să fac o linie de credit pentru a-mi putea realiza acest vis. Nu are de ce să-mi fie rușine pentru că este o muncă foarte frumoasă! Vorbim despre masaj terapeutic, oamenii vin acolo să se relaxeze, să se detașeze și să scape de anumite probleme medicale”, a spus Laurette, pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI