Vești noi despre Laurette, după scandalul de la hotel. Cum se simte mulatra

Vești noi despre Laurette, după scandalul de la hotel. Cum se simte mulatra
Vesti noi despre Laurette, dupa scandalul de la hotel

Bat clopote de nuntă pentru Laurette? De când s-a împăcat cu iubitul ei Magaye Gueye, frumoasa mulatră nu-și mai încape în piele de fericire, lucru care se poate vedea cu ochiul liber. Cum se simte acum vedeta, după incidentul neplăcut de la hotelul din Capitală.

Ce face acum Laurette, la câteva luni de la scandalul din hotel

Soarele a răsărit și pe strada lui Laurette. După scandalul în care a fost implicată acum câteva luni, cu bărbatul care ar fi agresat-o într-o cameră de hotel din centrul Capitalei, frumoasa mulatră este capabilă să zâmbească din nou.

Motivul este cel mai simplu și frumos din lume, iubirea, căci Laurette și fotbalistul Magaye Gueye au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat. Mai mult de atât, se pare că fotomodelul și celebrul fotbalist nu vor să mai piardă prea mult timp, iar clopotele de nuntă nu vor întârzia mult să bată.

Deși au avut, de-a lungul timpului, o relație cu suișuri și coborâșuri, într-un final iubirea a învins iar acum Laurette și Magaye sunt mai fericiți ca niciodată, iar vedeta are numai cuvinte de laudă de adus la adresa partenerului său de viață:

„Joacă fotbal foarte bine. Este un fotbalist foarte bun și chiar e un băiat foarte, foarte talentat. Avem și planuri de viitor. (…) Planuri serioase, da, există și planuri serioase, dar nu vreau să discut despre relația mea.”, a declarat Laurette Atindehou la Antena Stars.

Laurette s-a împăcat cu Magaye Gueye, iubitul ei fotbalist

Chiar dacă nu a avut prea mult noroc în dragoste, Laurette nu-și pierde niciodată zâmbetul de pe buze, având în continuare încredere în dragoste, familie și căsnicie. Diva a mărturisit că apariția iubitului ei în viața sa a fost ca un semn divin, lucru care a făcut-o să-l îndrăgească și mai tare.

După scandalul de astă primăvară care le-a afectat relația, atunci când Laurette a fost agresată de un bărbat într-o cameră de hotel din centrul Capitalei, se pare că acum cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să mai dea o șansă iubirii lor.

„Am avut și perioade grele, dar important este când ai perioade grele în viață să te ridici mai puternică decât ai fost.

În primul rând este Dumnezeu care ne ajută, pentru că fără el nu faci nimic, dar la un moment dat în viață Dumnezeu pregătește pentru tine o persoană potrivită care îți apare în viață atunci când te aștepți mai puțin.”, a mai spus emoționată Laurette.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI