14 sept. 2021 | 15:53

Vești noi despre Laurette, după scandalul de la hotel. Cum se simte mulatra

Monden
Vești noi despre Laurette, după scandalul de la hotel. Cum se simte mulatra
Vesti noi despre Laurette, dupa scandalul de la hotel

Bat clopote de nuntă pentru Laurette? De când s-a împăcat cu iubitul ei Magaye Gueye, frumoasa mulatră nu-și mai încape în piele de fericire, lucru care se poate vedea cu ochiul liber. Cum se simte acum vedeta, după incidentul neplăcut de la hotelul din Capitală.

Ce face acum Laurette, la câteva luni de la scandalul din hotel

Soarele a răsărit și pe strada lui Laurette. După scandalul în care a fost implicată acum câteva luni, cu bărbatul care ar fi agresat-o într-o cameră de hotel din centrul Capitalei, frumoasa mulatră este capabilă să zâmbească din nou.

Motivul este cel mai simplu și frumos din lume, iubirea, căci Laurette și fotbalistul Magaye Gueye au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat. Mai mult de atât, se pare că fotomodelul și celebrul fotbalist nu vor să mai piardă prea mult timp, iar clopotele de nuntă nu vor întârzia mult să bată.

Deși au avut, de-a lungul timpului, o relație cu suișuri și coborâșuri, într-un final iubirea a învins iar acum Laurette și Magaye sunt mai fericiți ca niciodată, iar vedeta are numai cuvinte de laudă de adus la adresa partenerului său de viață:

„Joacă fotbal foarte bine. Este un fotbalist foarte bun și chiar e un băiat foarte, foarte talentat. Avem și planuri de viitor. (…) Planuri serioase, da, există și planuri serioase, dar nu vreau să discut despre relația mea.”, a declarat Laurette Atindehou la Antena Stars.

Laurette s-a împăcat cu Magaye Gueye, iubitul ei fotbalist

Chiar dacă nu a avut prea mult noroc în dragoste, Laurette nu-și pierde niciodată zâmbetul de pe buze, având în continuare încredere în dragoste, familie și căsnicie. Diva a mărturisit că apariția iubitului ei în viața sa a fost ca un semn divin, lucru care a făcut-o să-l îndrăgească și mai tare.

După scandalul de astă primăvară care le-a afectat relația, atunci când Laurette a fost agresată de un bărbat într-o cameră de hotel din centrul Capitalei, se pare că acum cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să mai dea o șansă iubirii lor.

„Am avut și perioade grele, dar important este când ai perioade grele în viață să te ridici mai puternică decât ai fost.

În primul rând este Dumnezeu care ne ajută, pentru că fără el nu faci nimic, dar la un moment dat în viață Dumnezeu pregătește pentru tine o persoană potrivită care îți apare în viață atunci când te aștepți mai puțin.”, a mai spus emoționată Laurette.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro