Cât costă să închiriezi o mașină pentru 7 zile în Grecia. Prețurile s-au redus la jumătate față de iulie

Cât costă să închiriezi o mașină pentru 7 zile în Grecia. Prețurile s-au redus la jumătate față de iulie
Vacanțe în Grecia la final de august și început de septembrie 2022

Cât costă să închiriezi o mașină pentru 7 zile în Grecia? Vă faceți planuri de vacanță pe final de august și început de septembrie, în Grecia? Ați ajuns la locul potrivit. Ne-am gândit că este important să aflați câte ceva. Dacă vă gândiți să închiriați o mașină, de exemplu, am aflat cât costă să închiriezi o mașină pentru 7 zile în Grecia, la final de august și început de septembrie. Pentru început, vă putem spune că prețurile s-au redus la jumătate față de iulie, ceea ce este un lucru bun. Dar hai să vedem concret care sunt prețurile în aceste zile.

Vacanțe în Grecia la final de august și început de septembrie 2022

Intenționați să vizitați Grecia în vacanță sau în interes de afaceri? Atunci probabil că ați dori să aflați câteva informații despre această destinație.

Grecia este un stat din regiunea sudică a Europei și este considerată o regiune din Europa de Vest.

Capitala Greciei este Atena. Grecia are o populație estimată la aproximativ 11 milioane de locuitori și o suprafață totală de 131.957 kilometri pătrați.

Grecia a fost întotdeauna considerată, alături de cultura occidentală actuală, ca fiind la originea democrației.

Grecia este un loc minunat pentru cineva căruia îi place arhitectura, istoria, arta sau chiar pentru cei care iubesc natura.

Pe lângă ofertele istorice deosebite, Grecia are munți luxurianți și coaste minunate. Are unii dintre cei mai pitorești munți din lume, cum ar fi Olympus și Muntele Pindus.

Vezi și: Locul spectaculos din Grecia de care românii habar nu au. E mai frumos decât orice plajă, nu e nici aglomerat

Cât costă să închiriezi o mașină pentru 7 zile în Grecia

Închirierea unei mașini în Grecia este simplu și ieftin, în funcție de ceea ce doriți să faceți, și modul de transport. Închirierea unei mașini în Grecia costă în funcție de clasa mașinii pe care o dorești.

Cu o mașină în Grecia, puteți vizita destinațiile sale turistice populare și vă puteți răsfăța cu frumusețea naturală și bogatul fundal istoric. Puteți vizita, de asemenea, multe atracții de pe continent.

Puteți obține servicii ieftine de închiriere de mașini prin compararea diferitelor tarife de închiriere de la diferite companii care se ocupă cu acest gen de servicii pentru a obține cele mai bune oferte.

Luna august se apropie de final, și intrăm în ultima lună de sezon estival, în teorie, înclusiv în Grecia.

La începutul sezonului prețul de închiriere al unei mașini aici era extrem de sus.

De exemplu, în iunie si iulie cea mai ieftină mașină de închiriat era 2.100 de lei. Astăzi putem constata o scădere a prețului.

Conform estimărilor noastre, pe câteva din site-urile grecești care închiriază mașini, am constatat că acum puteți plăti aproximativ 1.170 de lei cu tot cu asigurare.

Pe lângă sumele aferente închirierii, mare atenție!, va trebui să plătiți doar benzina, în funcție de traseele pe care vi le alegeți.

În același timp, în funcție de politicile locale, veți mai avea de plătit și taxele locale, acolo unde acestea sunt obligatorii.

Noi am ales data de sosire pe aeroportul din Atena, 29 august, iar returul pe data de 6 septembrie.

Tot de pe aeroport am ales și locul de unde să luăm mașina din clasa economic. Conform agregatorului, cea mai ieftină este o Toyota Aygo la 501,71 lei, pentru 7 zile.

Cea mai scumpă, pentru aceeași perioadă și aceeași clasă, economic, ajunge la 10.695 lei. Suma este pentru un Citroen Jumpy.

Prețul, după cum v-ați dat seama, depinde de modelul mașinii.

Reamintim că acestea sunt prețurile la ora la care scriem acest material. (vezi galeria)

Dacă vă gândiți să închiriați o mașină în Grecia, calculați bine bugetul.

Nu ieșiți din el. Așa aveți parte de un sejur de vis, la bani puțini.