Cât costă o plimbare cu telegondola în Mamaia în 2022. Suma pe care trebuie să o plătești pentru un tur deasupra stațiunii

Cât costă o plimbare cu telegondola în Mamaia în 2022. Suma pe care trebuie să o plătești pentru un tur deasupra stațiunii
Vacanță în Mamaia: cât costă să te plimbi cu telegondola?

Majoritatea românilor adoră să își petreacă măcar o săptămână din concediul de vară în Mamaia. Cei mai mulți își aduc aminte de clipe din copilărie când vin aici. Ce trebuie să știi despre o vacanță aici și cât costă o plimbare cu telegondola în Mamaia în 2022? Prețurile au fost majorate în noul sezon. Trebuie să faci neapărat această activitate atunci când mergi aici în zilele libere! Turiștii sunt cei mai fericiți când fac asta.

Cât costă plimbarea cu telegondola în Mamaia în 2022

Vacanța la mare de anul acesta poate să fie una chiar și mai specială decât te-ai aștepta. Cel mai eficient este să te gândești înainte ce activități vei face și mai apoi să lași orele libere să te surprindă cu plimbări pe plajă sau cu distracția în anumite locuri de dans.

Cel mai probabil majoritatea românilor au așteptat mult să se bucure de concediul la mare și să se lase purtați de valuri cu o băutură rece în mână. Deși cei mai mulți se gândesc la faptul că nu pot face prea multe lucruri acolo, există numeroase alte activități care să îți facă vacanța mai specială.

De exemplu, poți să-ți iei prietenii sau familia și să te bucuri de telegondolă. Dacă nu faci parte din categoria oamenilor care nu ajung în Mamaia doar pentru plajă și dans pe nisip la lăsarea serii, atunci sigur merită să faci un tur al atracțiilor pe care cel mai probabil nu le-ai văzut până acum. Astfel dacă te întrebi cât costă o plimbare cu telegondola în Mamaia în 2022, trebuie să știi că un bilet pentru un adult pentru a vedea peisajele de sus costă 25.00 de lei.

Află că biletul este valabil doar pentru o singură călătorie doar dus, de la oricare alte capete. De asemenea, într-o singură cabină pot merge doar 8 persoane. Dacă cei din grupul cu care ai venit la mare nu sunt încântați de idee, e momentul să-ți faci prieteni noi chiar într-un cadru neașteptat.

Cât costă să te plimbi cu telogondola în Mamaia?
Cât costă să te plimbi cu telegondola în Mamaia?

Detalii despre telegondola din Mamaia: cum să ajungi acolo?

Telegondola a fost inaugurată în data de 16 iulie 2004 și se află la 200 de metri de Hotel Parc. Ea a devenit rapid una din atracțiile principale din Mamaia. Turiștii străini și români se bucură an de an să se plimbe cu ea.

Poți să îți iei inima în dinți și să vezi valurile de sus pentru o amintire mai specială din concediul de la mare de anul acesta. Peisajul deosebit te va face cu siguranță să îi încurajezi pe cei care au rămas jos sau te va face să alegi această destinație și anul viitor.

Ce prețuri sunt în Mamaia în 2022

Cei mai mulți pleacă în vacanță cu teamă că pot să consume mai mult din bugetul familiei decât ar vrea. Există însă și opțiuni care să te facă să te bucuri de zilele libere fără să te mai gândești la bani.

Poți să plătești 30 de lei o masă pentru o persoană la autoservire sau poți să ajungi și la 70 de lei de persoană dacă ceri și desert și o băutură. Prețurile la o bere variază.

O astfel de băutură pleacă de la 7 lei și poate ajunge și la 30 de lei la unele locații din nordul stațiunii. Un mic pe care cu siguranță o să îl poftești costă 7 lei, iar cea mai ieftină șaorma se găsește la 22 de lei.

Unde poți să mănânci ieftin în Mamaia

Dacă nu vrei să dai mulți bani pe mâncare, atunci caută restaurante în Eforie nord sau în sudul litoralului, la Jupiter, Saturn sau Neptun. La Eforie nu vei da mai mult de 25-30 de lei la o masă, iar berea este 5 lei paharul.

De asemenea, află că prețul șezlongurilor pleacă de la 20 de lei, dar pot ajunge și la 100 sau chiar 150 de lei pentru un baldachin, în zona de nord. Sumele sunt diferite în stațiunea Mamaia în funcție de zonă.

Cât costă o ciorbă în Mamaia în 2022

Un român a decis să meargă alături de familie în vacanță pe litoralul românesc. Din păcate, el spune că nu a fost mulțumit de condiții. Bărbatul a mărturisit că serviciile au fost de proastă calitate, iar costurile care se impun sunt prea piperate.

„Am dat pe o ciorbă, o porție de hamsii și o bere 70 de lei. Soția mea a comandat o friptură de 75 de lei, care nu a mai ajuns pe masa noastră. Noroc că am putut lăsa mașina la o cunoștință, că dacă mai plăteam și taxa de parcare, care ajunge – am auzit – la aproape 100 de lei pe zi, paguba era și mai mare”, a declarat românul.