Cât costă o noapte de cazare în hotelul din Barcelona unde stă Carmen Grebenișan. Vedeta nu s-a uitat la bani

Cât costă o noapte de cazare în hotelul din Barcelona unde stă Carmen Grebenișan. Vedeta nu s-a uitat la bani
Cât costă o noapte la hotelul ales de Carmen Grebenișan în vacanța din Barcelona?

Carmen Grebenișan a luat o pauză de la contracte și colaborări și se bucură de câteva zile de relaxare alături de soțul ei. Cei doi au decis să părăsească meleagurile și să se lase impresionați de peisajele superbe din Spania. Celebrul influencer nu lasă nimic la voia întâmplării atunci când vine vorba de vacanță, mai cu seamă că trebuie să le arate internauților locuri superbe. Cât costă o noapte de cazare în hotelul unde s-a cazat blondina?

Carmen Grebenișan, vacanță alături de soț: cât costă o noapte de cazare la hotelul ales?

Carmen Grebenișan adoră să călătorească, iar meseria îi permite asta des. Tânăra se bucură acum de peisaje superbe și în compania soțului. Cei doi îndrăgostiți au ales să se cazeze în această vacanță la un hotel de lux din Barcelona ce are o piscină pe acoperiș.

Cu siguranță blondina o să îi încânte pe fanii ei cu o serie de fotografii făcute chiar acolo. Vedeta din online nu se uită deloc la bani atunci când vine vorba despre confort, așa că totul trebuie ales cu grijă.

Soții le-au arătat internauților locațiile pe care le-au luat la pas, băuturile fine de care s-au bucurat și preparatele specifice zonei. De asemenea, într-o seară din sejur au fost și la o petrecere chiar pe acoperișul clădirii unde locuiesc în vacanță.

Carmen și partenerul ei de viață stau la un hotel de lux din Barcelona. O noapte de cazare aici pornește de la 1.700 de lei și poate ajunge până la 5.000, în funcție de tipul de cameră și facilitățile aduse.

Tot acolo oaspeții au la dispoziție o terasă, piscina de pe acoperiș și un club. Camerele sunt spațioase și decorate modern, fiind o încântare pentru influenceri.

Vrea să se mute din țară

Tânăra crede că s-ar putea muta acolo și deja ia în calcul variantele în care poate face această mișcare. Cu toate astea, cuplul s-a gândit la o schimbare doar pentru o lună întâi de toate sau chiar un an.

Blondina le-a mai mărturisit internauților că trebuie să cântărească bine situația pentru că și în casa din București a investit foarte mulți bani.

Cei care o iubesc nu ar vrea să o vadă departe de meleaguri, mai cu seamă că ea a atins succesul în România, țară de care este legată și din punct de vedere al proiectelor. Cea din urmă se gândește serios la un astfel de pas în viața ei.