Cât costă mâncarea la restaurantul lui Serghei Mizil, de fapt. Preț colosal pentru un șnițel milanez de vită

Cât costă mâncarea la restaurantul lui Serghei Mizil, de fapt. Preț colosal pentru un șnițel milanez de vită
Cât costă mâncarea la restaurantul lui Serghei Mizil?

Serghei Mizil are unul din cele mai iubite și apreciate restaurante cu specific italienesc din București. Localul se află în inima Capitalei, iar mulți oameni care îl apreciază pe bărbat îi trec des pragul. Recenziile pentru preparatele servite acolo sunt bune, dar prețurile nu sunt pentru oricine. Cât costă o masă la restaurantul lui Mizil? Mulți dintre români nu și-ar permite să se bucure de câteva dintre bucate.

Ce prețuri are Serghei Mizil la restaurantul său din București?

Serghei Mizil deține un restaurant în inima Capitalei. Multe nume cunoscute și apropiați ai acestuia trec des pragul localului. Cu toate astea, mulți dintre români nu și-ar permite să servească masa acolo.

Controversatul personaj din showbiz-ul românesc are prețuri ,,piperate” la mâncarea care a fost destul de apreciată de multe persoane, arată recenziile. Conform meniului, un șnițel costă 66 de lei.

Acesta este din carne de vită și este desigur bine preparat de un bucătar profesionist, dar prețul este unul departe de buzunarele multor români. Un mușchi de vită crud cu rucola și parmezan costă 37 de lei, iar ciupercile pleurotus cu usturoi și pătrunjel costă 28 de lei.

Ce se află pe lista de antreuri?

Pe lista de antreuri se mai regăsesc: bruschete cu roșii (18 lei), crostini cu anchois sau brânză (21 de lei), brânzeturi fine pane cu sos de fructe de pădure și miere cu parfum de trufe albe (37 de lei) sau tartar de somon (43 de lei).

Pentru carnivori buzunarele trebuie să fie mari. Un mușchi de vită cu trufe negre este 99 de lei, cubulețele de mușchi de vită cu mix de salate fine se găsesc la 66 de lei, iar mușchiul de vită feliat cu sos de brânză afumată și fulgi de migdale prăjite pot fi comandate la același preț.

,,Cu restaurantele ai multă bataie de cap”

Cu toate că nu se poate plânge de lipsa banilor, acesta a avut câteva eșecuri pe care le-a plătit scump. Deși s-a bucurat să încerce câteva afaceri de-a lungul timpului, el susține că în privința restaurantelor s-a convins că este mai mult de muncă și că e multă ,,bătaie de cap”.

“Am vrut sa investesc într-o afacere stabilă și transparentă. Cu restaurantele ai multă bataie de cap, e greu să gasești personal bun în ziua de astăzi. Nu mai vor oamenii să muncească.

Am făcut totul prin bancă, apartamentele s-au vândut foarte repede. Mai sunt câteva de lux, cu terasă. Am încredere în business-ul ăsta si merg mai departe” , a declarat Serghei Mizil în urmă cu ceva timp.