Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express, de fapt. Ce a anunțat concurenta

Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express, de fapt. Ce a anunțat concurenta
Lorelei Bratu, totul despre experiența ei de la Asia Express

Lorelei Bratu și Zarug formează o echipă extrem de simpatică la Asia Express, iar aceștia au reușit să câștige admirația telespectatorilor prin naturalețea de care dau dovată. Totuși, probele de foc și-au pus amprenta asupra concurentei.

Lorelei Bratu, despre participarea la Asia Express

Lorelei Bratu și Zarug au cucerit publicul de la Asia Express prin comentariile savuroase, pline de umor. Mulți concurenți au trecut prin schimbări uluitoare de-a lungul competiției, așa că unele vedete au reușit să topească kilogramele în plus în urma efortului depus în show-ul dur.

Între timp, perechea lui Zarug de la Asia Express a recunoscut că a slăbit în jur de 2-3 kilograme, însă nu a vrut să își schimbe silueta în emisiunea urmărită de mulți români.

„Cred că am slăbit vreo 2-3 kilograme, dar nu m-am întors chiar o silfidă de acolo. Treaba asta cu slăbitul nu se află printre obiectivele mele.”, a spus Lorelei Bratu pentru Viva!.

Ce probleme a avut Lorelei Bratu la Asia Express

Lorelei Bratu și-a depășit limitele la Asia Express și a reușit să aibă parte de o experiență inedită. Aceasta a recunoscut că s-a confruntat cu anumite probleme, printre care faptul că a avut un rucsac extrem de greu, dar a reușit să treacă peste toate provocările cu un ritual de relaxare.

„Asia Express e o demență de călătorie. Am făcut lucruri pe care n-aș fi crezut vreodată că le voi face pe lumea asta și am trăit în câteva săptămâni cât alții în ani de zile. Cel mai greu pentru mine a fost rucsacul. (zâmbește).

Cred că aș putea câștiga detașat premiul pentru cel mai greu rucsac din „Asia Express. Altfel, aveam un ritual foarte bine pus la punct.

Când mi se părea că ceva e foarte greu, luam o mică pauză, aprindeam un bețișor de palo santo, mă dădeam cu ruj și apoi o luam de la capăt.”, a mai zis aceasta.

„M-am întrebat ce caut acolo”

Lorelei Bratu și-a dat seama, încă din prima zi, că această competiție este extrem de dură. Viața de zi cu zi, obișnuită, devine un adevărat lux pentru concurenții de la Asia Express, dar aceasta a încercat să își păstreze atitudinea pozitivă pe parcursul probelor.

„Prima zi a fost ucigătoare. Când m-am văzut în stradă, fără bani și telefon și fără nimic ce aș putea controla, abia atunci am realizat ce mi se întâmplă. Acesta a fost momentul în care m-am întrebat ce caut acolo.

Dar mi-am revenit repede. (zâmbește) M-a ajutat foarte mult faptul că am plecat în aventura asta cu un mindset de vacanță și de distracție.

Mi-am dorit foarte tare să mă bucur de tot ce mi se întâmplă și să iau fiecare zi cu tot ce vine la pachet.”, a mai zis ea pentru publicația menționată mai sus.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI