Zarug și Lorelai Bratu, adevărul despre participarea la Asia Express și relația dintre ei. Ce greutăți au întâmpinat

Zarug și Lorelai Bratu, adevărul despre participarea la Asia Express și relația dintre ei. Ce greutăți au întâmpinat
Ce au spus Zarug și Lorelai Bratu despre Asia Express. Dezvăluiri inedite

Zarug și Lorelai Bratu formează un duo extrem de simpatic la Asia Express, replicile lor spumoase făcându-i pe telespectatori să își dorească să îi privească din ce în ce mai mult. Totuși, puțini fani știu cum au ajuns să participe împreună în show.

Cum au ajuns să participe împreună Lorelai Bratu și Zarug la Asia Express

Zarug și Lorelai Bratu par să aibă o relație extrem de apropiată, dar aceștia au recunoscut că nu erau prieteni înainte de a participa la Asia Express. Totuși, designerul vestimentar a îndrăgit-o imediat pe vedetă în momentul în care ea i-a devenit clientă.

„Zarug: Ne leagă contractul.

Lorelai Bratu: Noi nu avem o relație strânsă de prietenie, asta ne-a ajutat, adică ne știam din oraș…nu știam că e nebun.

Zarug: Ne știam oarecum, Lorelai mi-a fost și clientă. Mi-a plăcut că e dezinvoltă, asumată și că e una dintre puținele persoane care poate să stea lângă mine fără să intre în pământ. (…)

Zarug: Eu sunt o persoană discretă și reținută, ceea ce pare greu de crezut. Eu am întrebat la semnarea contractului dacă se dorește această variantă a mea discretă, dar mi s-a zis nu.”, au zis cei doi la Neatza cu Răzvan și Dani.

Zarug, despre momentele dificile de la Asia Express

Asia Express vine cu provocări grele pentru vedetele care acceptă provocarea și își doresc să câștige competiția. Zarug a dezvăluit că a întâmpinat multe greutăți în show, mai ales pentru că era foarte greu să le ceară ajutorul oamenilor pentru a găsi un loc de dormit sau a se deplasa între probe.

„A fost greu să accept ajutorul oamenilor. Noi am intrat în acest job într-o bulă psihotică, eram într-un joc, o emisiune televizată și apelam la ajutorul unor oameni care asta făceau.

(…) Practic, profitam de bunătatea lor și mi-a fost greu să accept generozitatea și ajutorul.”, a zis Zarug.

Zarug, replică amuzantă. Ce a putut să îi spună lui Dani Oțil

Dani Oțil s-a interesat și de ținutele pe care le-a afișat Zarug la Asia Express, explicând că acesta a fost îmbrăcat lejer, fără a pune accent pe piesele vestimentare, făcând o comparație între el și Lidia Buble. Totuși, prezentatorului de televiziune i s-a aplicat o replică spumoasă.

„Dani Oțil: Purtai ceva pe sub clopot? Ai fost cel mai lejer îmbrăcat din emisiune, ai văzut la Buble? Adică acolo s-au făcut niște ținute…

Zarug: Cred că la material am folosit tot atât, și eu, și Buble. Am niște pantaloni-colant, chiloți. Mi se pare simpatic că pe tine, la prima oră, te freacă ce am eu pe sub pantaloni.

Zarug: Nimeni nu și-a pus întrebarea asta. Când ai stil, oamenii rețin persoana, nu cârpa, evident.”, au zis cei doi.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI