Cât a slăbit Gina Pistol într-o săptămână. Vedeta vrea să revină la o siluetă de invidiat

Gina Pistol vrea să revină la silueta de invidiat, fape pentru care s-a apucat de sală și de dietă. Vedeta de la Antena 1 a reușit să slăbească destul de mult într-o săptămână, kilogramele acumulate în timpul sarcinii topindu-se aproape de tot. Câte kilograme are blondina și ce spune despre noul ei stil de viață, afli în rândurile de mai jos ale a cestui articol.

Cât a slăbit Gina Pistol într-o săptămână

Gina Pistol se bucură de o perioadă minunată a vieții ei, având o carieră de succes, un partener de viață care o iubește și devenind mamă în mod aproape miraculos. Totuși, kilogramele acumulate în timpul sarcinii încă o necăjesc pe vedetă, care a hotărât să intre la dietă.

Diva a mărturisit că-și dorește să revină la kilogramele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată, respectiv 53. În a noua lună de sarcină, Gina Pistol cântărea 80 de kilograme, după care a ajuns la 65. Blondina nu este mulțumită însă de condiția sa fizică, fapt pentru care își dorește să slăbească.

Partenera lui Smiley nu a stat prea mult pe gânduri și a început un program de 12 săptămâni. Aceasta face sport și ține dietă. De la 65,1 kilograme prezentatoarea de la Antena 1 a ajuns la 63,2, slăbind aproximativ 2 kilograme într-o săptămână.

Citește și: Dan Capatos, dezvăluiri incredibile despre Gina Pistol și Nicoleta Luciu: „Sper să nu se supere“

Diva vrea să revină la o siluetă de invidiat

Mândră de rezultatele ei, Gina Pistol a postat pe contul de Facebook o fotografie cu cântarul.

„Îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic.

Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni“, a scris vedeta în dreptul imaginii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI