Cât a costat extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar. Banii, suportați de statul român

Cât a costat extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar. Banii, suportați de statul român

Radu Mazăre a fost adus în țară după o procedură de extrădare derulată în timp record. A fost arestat pe 8 mai, în Madagascar, și apoi a fost adus în țară și încarcerat în doar câteva zile.

Radu Mazăre a fost capturat și arestat de autoritățile din Madagascar pe 8 mai. Imediat după confirmarea oficială, autoritățile de la București au început procedura de extrădare, una realizată în timp record.

Fostul primar al Constanței, condamnat definitiv la nouă ani de închisoare cu executare în dosarul plajelor retrocedate ilegal, a fost adus cu un avion de linie în țară. Iar factura aducerii acestuia a fost suportată de statul român, din bugetul autorităților competente.

Cât a costat extrădarea lui Radu Mazăre

Radu Mazăre a fost urcat prima dată în avionul care urma să-l ia de pe aeroportul din Madagascar și să-l transporte pe aeroportul din Paris. Din capitala Franței a fost transportat într-o altă aeronavă de linie, care a decolat spre București.

Factura aducerii în țară a fostului primar a fost suportată de statul român și s-a ridicat la 10.000 de euro, potrivit Digi 24.

Radu Mazăre a fost adus în țară luni, pe 20 mai, din Madagascar. De pe aeroportul Otopeni a fost dus direct la penitenciarul Rahova, unde stă în perioada de carantină de 21 de zile.

Fostul primar al Constanței a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul plajelor retrocedate ilegal din județul Constanța. De asemenea, mai are o condamnare în primă instanță în dosarul Polaris.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI