Daniela Gyorfi, mai tare decât Inna și Antonia. Ce se întâmplă până la finalul verii cu artista EXCLUSIV

Daniela Gyorfi, mai tare decât Inna și Antonia. Ce se întâmplă până la finalul verii cu artista EXCLUSIV
Daniela are trei concerte în Germania

În timp ce vedete de top, precum Inna și Antonia, stau încă pe bară, pe plan muzical, artista Daniela Gyorfi are agenda plină de concerte. Mare parte dintre acestea sunt pe Litoral, dar și în afara granițelor. Ea trage din greu ca să-și refacă economiile pe care le-a tocat. Banii i-ar fi cheltuit în anul de șomaj impus de pandemie.

Daniela Gyorfi, mai tare ca Inna și Antonia

Fără îndoială, artiștii au reprezentat una dintre categoriile cele mai afectate de pandemie. Dacă până mai ieri abia dacă puteau petrece timp cu familile, din cauza programului foarte încărcat, deodată toți s-au văzut nevoiți să se reorienteze și să câștige bani din alte surse, dat fiind faptul că spectacolele dispăruseră cu desăvârșire.

În prezent, concertele s-au reluat timid, puțini fiind cei care încep să-și revină financiar, după pandemie. Ei bine, Daniela Gyorfi se poate declara un caz fericit. În timp ce artiste de top, precum Inna sau Antonia, încă stau pe bară, Gyorfi are deja agenda plină. Solista are concerte, la mare, până în toamnă, cam în toate stațiunile de pe Litoral.

”Voi sta la mare până în septembrie. Urmează să cânt la Saturn, Venus, apoi la Eforie, Mangalia. Lumea vine, turiștilor le era dor de spectacolele de pe Litoral”, a declarat artista pentru playtech.ro.

Artista vrea să-și cumpere un apartament de lux

Daniela Gyorfi va putea astfel să-și completeze economiile în care intrase în pandemie, dar și să-și cumpere apartamentul de lux dintr-un cartier rezidențial, la care visa.

„Am ceva bani puși deoparte, încât să-i asigur fetiței mele, Maria, acum elevă în clasa a treia, tot ceea ce are nevoie. Doar că banii se duc, conturile se subțiază.

Am renunțat să mai vizionăm case, întrucât nu știm ce va mai fi. Acum nu mai este cazul să faci investiții”, ne spune Daniela Gyorfi.

Daniela ne mai mărturisea, cu sinceritate, că a trecut și printr-o depresie din cauza pandemiei:

Stăm acasă și tot ascultăm știrile. Mai am filmări, clipuri, dar nu și spectacole. Nu mor de foame, dar nici să mint că-mi merge bine nu pot. Asta fac de 30 de ani, cum să te apuci acum de altceva?

La noi nu e ca-n alte țări. Avem prieteni prin Anglia, Spania, Germania, toți care nu și-au putut desfășura meseria au fost ajutați de stat. Astă-vară am mai cântat pe la evenimente restrânse, dar cam atât”.

Daniela are trei concerte în Germania

Solista Daniela Gyorfi va cânta și-n afara granițelor. Artista spune că s-a vaccinat în urmă cu patru luni și că nu are nicio problemă dacă va trebui să facă și teste, pentru a putea cânta peste hotare.

”Săptămâna viitoare voi pleca în Germania, apoi mă întorc la mare. Am trei concerte, în discoteci și cluburi.

Până atunci, în acest week-end, am spectacol pe Litoral, apoi o nuntă, iar apoi un spectacol privat.”, ne-a mai spus aceasta.

Daniela Gyorfi încă nu a hotărât ce va face cu fiica sa, Maria, dacă o va lua în Germania, la sora sa vitregă (fiica lui George Tal din prima căsătorie):

”E cam complicat, pentru că din Germania trebuie să mă întorc repede, am concertele de pe Litoral”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI