Daniela Gyorfi, veste tristă primită de la doctor. De ce este obligată să se opereze din nou

Daniela Gyorfi, veste tristă primită de la doctor. De ce este obligată să se opereze din nou
Ce veste a primit Daniela Gyorfi din partea medicilor

Daniela Gyorfi trece prin momente grele! Vedeta a primit un anunț dureros din partea medicului și este obligată să se opereze din nou în zona sânilor. Aceasta și-a schimbat de trei ori silicoanele și va ajunge din nou pe mâna specialiștilor pentru a nu avea probleme mai grave pe viitor.

O nouă lovitură pentru Daniela Gyorfi. De ce trebuie să se opereze

Inviată în emisiunea ‘La Măruță’, difuzată la Pro Tv și moderată de Cătălin Măruță, Daniela Gyorfi a vorbit despre problemele ei de sănătate și a explicat că o să facă o nouă operație mai devreme sau mai târziu. Vedeta a povestit că în tinerețe și-a dorit să aibă sâni cât mai mari, așa că a ajuns să apeleze la medicul chirurg pentru a-și îndeplini dorința pe care o regretă astăzi.

„Ce poate să mi se întâmple, îmi explodează sânii! Bine, nu s-a întâmplat așa de grav. O să o fac (n.r. operația), dar nu acum. Așa era pe timpul nostru, nu am știut, mi-am pus sâni foarte mari. Eram blondă, eram teribilistă, tânără, neliniștită. (…) Eu când m-am dus prima oară la doctor am fost întrebată cât vreau, am răspuns două bidoane. Vorba vine. Dar bineînțeles, corpul nu a putut să susțină.”, a povestit aceasta.

Daniela Gyorfi: „Vreau sâni mai mici”

Vedeta și-a schimbat protezele după nașterea fiicei sale crezând că nu va mai avea probleme pe viitor. Din păcate, unul dintre sânii săi s-a deplasat de curând și Daniela Gyorfi a făcut o vizită de urgență la medicul estetician. Pentru că o să recurgă la o nouă intervenție, aceasta vrea să își micească și bustul.

„După ce am născut-o pe Măriuca am schimbat protezele. Mi s-a spus că sunt pe viață, dar uite că… acum o lună de zile sânul drept s-a mai deplasat puțin. Nu pot să îmi dau seama de ce. (…)  Mergând acum două săptămâni la un consult, mi s-a spus că trebuie să îmi schimb protezele. Atunci am spus: ‘Doamna doctor, vreau sâni mai mici.'”, i-a spus aceasta lui Cătălin Măruță.

Daniela Gyorfi a spus adevărul. De ce și-a pus silicoane

În același timp, Daniela Gyorfi recunoaște că nu a primit mai mulți bani după ce și-a pus silicoane, dar că pe atunci moda sânilor cât mai mari a curprins-o și a vrut să își facă neapărat o schimbare. Deși trece prin momente grele, vedeta se simte bine în pielea ei speră că va trece și de acest hop.

„Dacă crezi că cineva îți dă bani pentru că ai sânii mari sau fundul mare, nu este adevărat. Ca femeie când te uiți în oglindă te simți bine. (…) Era o modă, dar dacă este să ne luăm după modă acum se poartă sânii mici și fundul mare. (…) Nu știu dacă a fost vorba de bani, ei s-au entuziasmat pentru că m-am dus eu, eu m-am entuziasmat pentru că îmi doream să fie mari. M-am simțit bine, mă simt bine cu corpul meu.”, a mai zis Daniela Gyorfi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI