27 sept. 2023 | 20:56

Cât a câștigat Dorian Popa din YouTube în 2023. Suma este uriașă

Monden
Cât a câștigat Dorian Popa din YouTube în 2023. Suma este uriașă

Dorian Popa a ținut prima pagină a ziarelor mondene în urmă cu câteva zile, când a vorbit public despre investiția făcută în afacerea milionarului Călin Donca, aflat în arest preventiv. Mulți s-au întrebat ce venituri are influencerul, în astfel de circumstanțe. Cât a câștigat doar din YouTube în 2023.

Cum a căpătat Dorian Popa popularitate

Numele lui Dorian Popa este imposibil să fie necunoscut generației de astăzi. A fost unul dintre puținii tineri selectați la preselecțiile Pariu cu viața, care l-au propulsat în atenția largă a publicului. Așa a debutat vedeta, înainte de a se lansa în industria muzicală.

A urmat un drum profesional plin de peripeții pentru Dorian Popa. A activat și în actorie, și în muzică, și în televiziune. Mai târziu, când rețelele sociale au început să capete popularitate în România, a ales să se implice activ și să își formeze comunități mari de urmăritori.

Așa se face că astăzi, Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din mediul online. Are peste 2,4 milioane de urmăritori doar pe platforma Instagram. Toți fanii săi îi urmăresc zilnic activitatea, acesta fiind mereu energic, vesel și pregătit să îmbrățișeze noi provocări.

Se pare că toată activitatea vedetei în mediul online i-a adus acesteia mult succes financiar. Amintim că datorită renumelui său, Dorian Popa ar fi câștigat circa 5 mii de euro doar pentru a apărea câteva secunde în filmul Tabăra, produs de prietenul său Selly.

Câți bani a câștigat în 2023 din YouTube

Dorian Popa face mulți bani din proiectele online pe care le realizează, dar și din televiziune și materialele pe care le propagă pe rețelele sociale. Este și cazul YouTube. Influencerul se bucură de venituri consistente de pe urma clipurilor pe care le încarcă pe platforma amintită.

Analizele prezentate pe Social Blade arată că Dorian Popa a încasat, în anul 2023, o sumă uriașă de pe urma activității sale pe platforma YouTube. În o lună de zile, câștigurile lunare ale influencerului variază între 775 și 12 mii de dolari americani, potrivit sursei citate.

În anul curent, potrivit datelor analizate până în prezent, Dorian Popa a încasat între 9,4 mii de dolari și 148 de mii de dolari americani. Câștigurile sunt, fără îndoială, semnificative. Și dacă am mai fi avut nevoie de o confirmare în acest sens, amintim doar de investiția făcută de acesta în fotovoltaice.

Dorian Popa ar fi pierdut bani mulți, după ce ar fi fost înșelat de Călin Donca. Asta pentru că influencerul a investit, potrivit dezvăluirilor sale, nu mai puțin de 24 de mii de euro în acțiuni la parcul fotovoltaic dezvoltat de afacerist pe proprietatea lui.

Rămâne de văzut însă ce se va întâmpla cu această sumă, după verdictul ce va fi dat de oamenii legii. Amintim că omul de afaceri Călin Donca, cel mai tânăr milionar din țara noastră, este acuzat de procurori de evaziune fiscală, înșelăciune, manipularea pieței de capital și alte fapte grave.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Avertisment pentru toți românii cu BULETIN. Ajungi DATOR cu mii de lei
Capital.ro
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash de pe acestea | Mai au doar câteva zile la dispoziție
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro