Emisiunea Chefi fără limite, filmată în Grecia, are un câștigător. Nobo, pe numele real, Daniel Jumuga, din echipa lui Sorin Bontea a câștigat premiul în valoare de 30.000 de euro, după o luptă strânsă cu alți doi concurenți: Laura Eremia și Istvan Kozocsa. Finala s-a jucat în Atena, după două luni de călătorie prin 10 destinații spectaculoase din Grecia.
Astfel, chef Sorin Bontea a primit de la Irina Fodor trofeul Chefi fără limite, iar Nobo a primit cecul cu 30.000 de euro.
„E greu pentru cineva care a muncit atât de mult să ajungă până aici, este greu să realizeze că jocul s-a terminat şi plus de asta, nu numai că s-a terminat, dar că a mai şi câştigat. N-am câștigat în viața mea nimic, nu mă așteptam să câștig acum ceva!”, a spus Nobo după ce a câștigat marele premiu.
Daniel Jumuga a anunțat și ce va face cu premiul cel mare.
„Primul lucru pe care o să-l fac, o să-mi plătesc din datorii, adică alea pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei și de restul cred că o să-mi scot soția în oraș, de toți, pentru că ea m-a înscris aici”, a spus acesta la sfârșitul serii.
Daniel Jumuga este un tânăr antreprenor, iar alături de soția lui, Sorina, deține un bistro în localitatea Drăgănești. Câștigătorul show-ului culinar de la Antena 1 nu este deloc străin de gastronomie, acesta fiind și cofetar.
Sorina, partenera acestuia, a fost cea care l-a înscris la concurs, dar și cea mai mare susținătoare a lui.
„@nobo.daniel soțul, sprijinul și partenerul meu de drum. Nu cred că pot să exprim în cuvinte ceea ce reprezintă pentru mine, sunt foarte mândră de el, iar profesionistul ce a ajuns azi, se datorează nopților nedormite, setei de cunoaștere și de depășire a propriilor limite’, a scris soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite, pe rețelele sociale.
Tema finalei a fost signature dish, iar participanții au fost nevoiți să gătească cap-coadă un preparat pe care să-și pună amprenta.
„Tema de astăzi se numește signature dish. Să vă puneți semnătura pe un preparat pentru care ați căpătat experiență două luni.
Vrem ca aceste două luni să-și fi pus amprenta și să simtă asta. O încununare a tot ce ați făcut până acum”, a declarat Irina Fodor, prezentatoarea de la Chefi fără limite.