Carmen Tănase a salvat un ied de la tăiere, de Paște. Unde l-a dus ca să se asigure că va trăi mai departe: „Se făcuse ca un copil” EXCLUSIV

Carmen Tănase a salvat un ied de la tăiere, de Paște. Unde l-a dus ca să se asigure că va trăi mai departe: „Se făcuse ca un copil” EXCLUSIV
Cum a salvat Carmen Tănase un ied

Carmen Tănase a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro că nimeni din familia sa nu consumă carne de miel. Actrița se declară împotriva sacrificării animalelor, după ce în urmă cu câțiva ani a salvat un ied de la tăiere, într-o piață din Craiova. Apoi l-a crescut și a ajuns la circ, unde avea un număr îndrăgit cu un cascador.

Cum a salvat actrița un ied de la tăiere

Carmen Tănase se declară împotriva sacrificării mieilor pentru a ajunge pe masa oamenilor, de Paște. Artista a spus că nimeni din familia sa nu consumă carne de miel și a povestit pentru Impact.ro cum a salvat un ied de la tăiere, dintr-o piață din Craiova.

Mai mult, actrița ne-a mărturisit că l-a luat acasă și l-a îngrijit mai multe zile. Când acesta a crescut, i l-a încredințat unui coleg, actor la circ, întrucât iedul era foarte deștept.

„Când era Tudor (n.r. fiul actriței) foarte mic, am salvat un ied care urma a se tăia la piață în Craiova, în fața oamenilor. O barbarie din asta nu am putut accepta. Am avut grijă de el, era ceva atât de gingaș, se făcuse ca un copil, știa cuvinte, era foarte deștept.

Când a mai crescut, Adrian Ștefănescu, care era lider de sindicat și cascador la circ, mi l-a luat. Fiind atât de inteligent, iar el ca artist de circ având un număr cu un câine și un ponei, a vrut și iedul nostru.

Animalul a ajuns și-n străinătate, îl iubea toată lumea. Era însă foarte lacom și răsfățat și s-a repezit la mâncarea câinelui cu care stătea în padoc. A luat un os care i-a perforat intestinul. Eu am aflat târziu ca murit, că nu a mai putut fi salvat. A fost îngropat în spatele circului”, ne-a povestit Carmen Tănase, în exclusivitate.

Ce va avea pe masă, de Paște

Actrița ne-a dezvăluit, de asemenea, ce va face de Paște și ce va mânca împreună cu familia sa, în aceasă zi sfântă.

”Paștele înseamnă Renașterea noastră, a naturii, a tuturor. Voi petrece foarte simplu, acasă, cu familia, eventual cu niște prieteni, cu ouă, pască, și eventual brânză cu roșii și cu ceapă.

Fără miel, nimeni din familia mea nu mănâncă. Din partea mea, să se vândă în aur, poate nu mai cumpără nimeni și nu se mai sacrifică mieii”, a adăugat aceasta.

„Mergeam cu zambile la biserică”

Carmen Tănase își aduce aminte cu drag despre copilăria sa, când mergea la biserică, primea haine noi și se împărtășea.

„Treceam pe sub masă, primeam hăinuțe noi, pantofiori. Mergeam cu zambile la biserică, ne împărtășeam, toți copiii de pe stradă făceam asta”, și-a amintit cea care s-a bucurat de o mare popularitate prin personajul Flăcărica, din telenovelele ce au rulat pe postul Acasă TV.

Actrița a adăugat că nu a păstrat însă aceste obiceiuri și atunci când fiul său era mic.

„Sunt alte vremuri, acum copiii fac ce vor. Mergeam doar la Înviere, foarte puțin am păstrat din obiceiurile de altă dată”, a mai spus vedeta.

Fiul său are atelier de pictură la mansarda casei

Carmen Tănase se declară foarte mândră de fiul său, care în această perioadă are expuse în jur de 40 de picturi la expoziția de la Biblioteca Națională.

„Nimeni nu l-a învățat, el era talentat. La Sala Simpozion a Bibliotecii Naționale, până pe data de 2 mai, are expoziție mare cu vreo 40 de lucrări”, ne-a mai spus aceasta.

Carmen Tănase, care ne-a mărturisit secretul succesului său pe TikTok, nu ne-a ascuns nici faptul că fiul său are atelier de pictură la mansada casei lor și că i-a făcut, acum ceva ani, și ei portretul.