Carmen Harra, profeție după protestele de aseară: ”Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de 2 ani!”

Carmen Harra, profeție după protestele de aseară: ”Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de 2 ani!”
Carmen Harra, profeție după protestele de aseară ”Sunteți gata Vă vorbesc despre asta de 2 ani!”

Revolta din stradă împotriva restricțiilor de circulație a degenerat în adevărate răfuieli, după ce în Piața Unirii din Capitală un grup de indivizi au devenit violenți și au aruncat în forțele de ordine cu pietre, sticle și petarde. În urma lor au lăsat potopul. Au vandalizat magazine, stații de autobuz și tonomate cu băuturi.

A treia zi de proteste s-a încheiat, în schimb, pașnic, ba chiar s-a trecut de la bătăi la cântece și hore. Finalul acestora, însă, nu se întrevede prea curând. Oamenii sunt porniți să-și spună nemulțumirile, disperați de măsurile autorităților. Ba chiar mâhnirea va schimba conducerea, spune clarvăzătoarea Carmen Harra.

Profeția lui Carmen Harra după protestele de aseară

Celebra clarvăzătoare a venit cu o profeție în ceea ce privește protestele din România. Ea a susținut că a avut o premoniție a ceea ce urma să se întâmple și că, în viitor, manifestațiile vor conduce la căderea guvernului, plecarea lui Raed Arafat și instalarea unui nou aparat guvernamental.

„Revoluția din România se va accentua, ducând la căderea conducerii, plecarea lui Arafat și instalarea unui nou guvern! Sunteți gata? Vă vorbesc despre asta de doi ani! Doamne ajută!”, a scris Carmen Harra pe contul de Facebook.

Piața Unirii, câmp de lupte pentru o noapte. Răfuială cu bolovani și petarde între jandarmi și protestatari 

Piața Unirii din București s-a transformat într-un câmp de luptă în noaptea de 30 martie. Mai mulți tineri au atacat forțele de ordine cu tot ce le-a picat în mână. Indivizii au rupt bordurile din zona centrală, le-au sfărâmat în bucăți mai mici și le-au azvârlit spre jandarmi ca pe niște proiectile. Cei din urmă au ripostat cu gaze lacrimogene.

Tinerii au distrus și ce au găsit pe drum: vitrine, stații de autobuz, tonomate. 12 jandarmi au fost loviți, iar protestatarii violenți au fost puși la pământ. Pagubele sunt evaluate de polițiști la peste 30.000 de euro.

Spiritele s-au agitat și la Brăila, când jandarmii au încercat să rețină un manifestant. Ceilalți au sărit imediat în apărarea lui, iar din acest punct s-a conturat o bătălie generală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI