Carmen Harra, previziuni uimitoare. Ce se va întâmpla peste 13 ani, la nivel global

Carmen Harra, previziuni uimitoare. Ce se va întâmpla peste 13 ani, la nivel global
Carmen Harra a făcut previziuni sumbre despre viitor

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre despre viitor. Clarvăzătoarea susține că în următorii 13 ani vom avea parte de multe provocări pentru a putea să ne recăpătăm forțele. În același timp, Carmen Harra are încredere în viitor și le-a oferit tuturor și o veste bună.

Carmen Harra, previziuni sumbre despre viitor

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre pentru viitor. Clarvăzătoarea stabilită în SUA susține că în următorii 13 ani lumea se va schimba în totalitate pentru ca noi să ne recăpătăm forțele și să avem parte de un nou început mult mai bun ca până acum.

„2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. 4 reprezintă cele 4 niveluri ale creației umane, corpul uman e făcut din 4 elemente – pământ, apă, foc, aer, cele 4 coțuri. 

Cifra 4 se asociază cu cele 4 puncte cardinale și este asociată cu banii. Sub incidența cifrei 4 se dărâmă conceptul material pe care l-am creat de-a lungul timpului. Totul are o semnificație.”, a spus Carmen Harra, potrivit revistei Viva!.

Ce se va întâmpla în următorii 13 ani cu noi toți. Carmen Harra a oferit informații valoroase

Deși anumite provocări vor zdruncina și schimba lumea pe care o cunoaștem în totalitate, clarvăzătoarea susține că în următorii 13 ani vom cunoaște momente mult mai bune ca până acum.

„Dacă dăm atenție la coduri, simboluri, totul este în timp și nimic nu se putea întâmpla în alt timp. Acesta era timpul să se întâmple și de acum, timp de 13 ani, multe lucruri se vor întâmpla, care ne vor schimba existența pe Pământ.

Părerea mea este că schimbările sunt necesare, sunt pentru binele nostru, al urmașilor noștri. Lumea va fi mai bună, legile noastre au ajuns într-un punct mort.”, a adăugat clarvăzătoarea.

Ce spune Carmen Harra despre anul 2021

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre pentru viitor, dar le-a oferit tuturor și o veste bună. Aceasta susține că anul 2021 este unul plin de potențial, iar cei ce se gândesc la o investiție nu ar mai trebui să stea pe gânduri. Întrebată de un fan ce își dorește să își cumpere o casă dacă este o perioadă bună pentru a face achiziții de lungă durată, clarvăzătoarea a oferit un răspuns ce a bucurat pe toată lumea.

„Orice investiții în perioada aceasta sunt foarte pozitive.”, a mai spus Carmen Harra, potrivit publicației menționate mai sus.

Carmen Harra vorbea în trecut despre previziunile pentru anul 2021 și oferea informații valoroase. Clarvăzătoarea a discutat despre pandemia ce ne-a dat viețile peste cap și spunea ce se va întâmpla cu lumea în perioada următoare, susținând că anul 2021 este unul dominat de cifra eliberării, ce ne va scăpa de răul din 2020.

”2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflectă în faţa noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmăreşte de o vreme.

Karma este exprimarea emoţiilor şi memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra, pentru Antena3.

Urmăriți Playtech.ro și pe