Carmen Harra, previziuni noi pentru România. Ce susține că se va întâmpla în februarie 2021

Carmen Harra, previziuni noi pentru România. Ce susține că se va întâmpla în februarie 2021
Ce previziuni face Carmen Harra despre Romania

Prezicătoaarea Carmen Harra a făcut previziuni pentru începutul ui 2021. Aceasta a spus ce se va întâmpla în România, chiar din luna februarie.

Carmen Harra, previziuni noi pentru România

Astfel, Carmen Harra vine cu previziuni pentru acest nou an, un care, potrivit spuselor ei, vine cu o energie total diferită față de cea de anul trecut.

”2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație. 2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri. Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, însemană moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare. Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.red. pandemia de coronavirus). De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet -încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze. Din mai se va vedea clar”, a spus Carmen Harra, referindu-se la pandemia de coronavirus. De altfel, în ultima perioadă, prezicătoarea celebră a tot vorbit despre faptul că pandemia o să fie urmată de o criză economică gravă, la nivel global. Cât privește țara noastră, aceasta crede că lucrurile sunt tot mai grave.

”România acum e plină de datorii, nu avem la conducere pe cine trebuie, suntem într-un punct prost. România este atât de sărăcită de acești oameni care au condus-o în ultima vreme….”, a spus Carmen Harra.

Lidia Fecioru, despre anul 2021

”O să cadă din nou Guvernul, o să fie foarte mult zbucium în primăvară în România. O să fie lupte politice și stradale. O să fie o perioadă mare de convulsii in România, care începe undeva pe la sfârșitul lui februarie, o perioadă mare de agitație, care va atrage atenția și la nivel mondial. O să fie o explozie la nivel de conducere, eu cred că o să cadă și Iohannis, chiar dacă lumea mă va înjura pentru ce am spus, pentru că mulți îl susțin, dar asta este ceea ce cred eu”, a mai spus Carmen Harra despre ce va să vină în România, în perioada următoare.

De altfel, potrivit specialiștilor, anul 2021 ar pute fi cel al schimbărilor. În consecință, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dat explicații în acest sens.

”Cu timpul nu vom fi foarte prietenoşi, vom avea luni secetoase şi luni cu ploi şi inundaţii foarte multe. Vor fi extreme de genul ăsta. (…) Tensiunile politice nu vor lipsi şi într-un fel ne ajută. Încep să îi apropie pe oameni. În schimb, creşte violenţa între oameni. Ceea ce am trăit la sfârşitul anului, să nu uităm ce lună decembrie cu trântit pe jos, a fost o lună foarte urâtă. Şi vor mai fi chestii de genul ăsta”, a spus Lidia Fecioru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI