Carmen Grebenișan trece prin momente dificile: ‘Mă doare, mă arde’

Carmen Grebenișan trece prin momente dificile: ‘Mă doare, mă arde’
Momente grele pentru Carmen Grebenișan

Perioada prin care trece acum Carmen Grebenișan nu este chiar cea mai bună din viața ei. Atât ea, cât și iubitul ei au avut rezultate pozitive la testele pentru COVID-19, iar simptomele sunt aspre. Vloggerița a dezvăluit în cadrul unei conferințe video pentru ”Xtra Night Show” cu ce probleme de sănătate se confruntă din cauza coronavirusului.

Carmen Grebenișan trece prin momente foarte dificile

Fosta concurentă de la ”Asia Express” și iubitul ei au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Carmen Grebenișan a dezvălui ce simptome au, dar și care este starea lor de sănătate în momentul de față.

Carmen a mărturisit că știe sigur de la cine a luat virusul și deși semnele că are COVID-19 au început să apară la doar două zile de la întâlnire, inițial vloggerița a crezut că e o simplă răceală, până a rămas fără gust și fără miros.

”Când ne-am infectat nu credeam că asta era. Eram confuzi. S-a întâmplat de la un prieten comun, știm cine e. Nu sunt simptome foarte clare, a debutat cu o durere de cap ca la sinuzită, dar nu am avut tuse, doar o oboseală foarte mare. Apoi eu mi-am pierdut gustul și mirosul, pentru care eu regret foarte mult. Am zis că suntem obosiți și ne-am odihnit dar ne-a luat mai rău”, a spus vloggerița.

Carmen Grebenișan și iubitul ei au luat Covid-19
Carmen Grebenișan și iubitul ei au luat Covid-19

Pentru a se asigura că au contactat virusul, Carmen și Alex s-au testat, iar rezultatul testului a fost unul pozitiv.

”Apoi ne-am testat și când am văzut că suntem amândoi pozitivi ni s-a făcut rău. Ne-am speriat, că auzeam că se agravează. Am avut simptome diferite, el nu și-a pierdut gustul și mirosul, dar a făcut temperatură”, a adăugat Carmen Grebenișan pentru ”Xtra Night Show”.

Care este acum starea de sănătate a lui Carmen Grebenișan

Chiar dacă a ajuns la sfârșitul carantinării, Carmen a  mărturisit că încă mai simte arsuri și dureri în piept când respiră. Vloggerița urmează să mai facă un test astăzi, însă, este de părere că va ieși tot pozitiv.

”Eu încă resimt o greutate în respirație, pe piept, parcă stă o piatră pe piept, dacă încerc să respir foarte adânc, mă doare, mă arde. Termin marți perioada de 14 zile. Fac test, dar din câte am înțeles există mari șanse să iasă pozitiv în continuare, dar nivelul de contagiozitate e spre 0”, a mai declarat Carmen Grebenișan, potrivit Antenastars.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI