Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, dialog pe Instagram. Ce i-a scris cântărețul și cum a răspuns ea

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, dialog pe Instagram. Ce i-a scris cântărețul și cum a răspuns ea

Carmen de la Sălciua i-a dat replica lui Culiță Sterp, iar dialogul celor doi a fost unul pe care nu l-au ascuns fanilor. Artiștii de muzică de petrecere s-au împăcat la începutul anului și par să fie mult mai atenți unul cu celălalt, în viața de zi cu zi. De curând, cântăreața a fost pleacată într-o scurtă vacanță și le-a arătat tuturor și câteva imagini, pe care le-a postat pe contul său oficial de Instagram.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, dialog pe Instagram

Carmen s-a bucurat asemenea unui copil de faptul că a ajuns într-un loc atât de magic precum Disneyland Paris. Le-a împărtășit o fotografie și urmăritorilor săi din mediul online, din momentele de vacanță. În respectiva imagine, se regăsește la intrarea din celebrul parc de distracții.

La scurt timp după ce a distribuit fotografia cu mult entuziasm pe rețeaua socială, interpreta de muzică lăutărească a primit un mesaj special. A fost vorba de un comentariu din partea lui Culiță Sterp, care a făcut o remarcă la adresa pantofilor sport purtați de Carmen. Nu a durat foarte mult până când a venit replica și din partea artistei. „Culiță Sterp, mi i-a lăudat și Mickey Mouse”, a fost mesajul lăsat de vedetă, în dreptul pozei.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, dialog pe Instagram. Ce i-a scris cântărețul și cum a răspuns ea
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au avut un dialog inedit, pe Instagram

Ce i-a scris cântărețul și cum a răspuns ea

Schimbul de mesaje dintre cei doi foști soți și actuali iubiți a fost foarte apreciat, cu siguranță, de către fanii lor. Mulți s-au întristat atunci când au aflat că ei s-au despărțit și și-au dorit să îi vadă iarăși în calitate de cuplu. Acest lucru s-a întâmplat pe parcursul sărbătorilor de iarnă, când Carmen și fostul concurent de la Puterea Dragostei au plecat într-o vacanță.

În prezent, ei sunt din nou împreună, iar împăcarea a venit și cu anumite condiții. Vedeta își dorește să devină mamă, de aceea a vrut ca artistul să îi promită un viitor pe care să se poată baza. Nu doar atât, pentru că dacă acest vis i se va îndeplini, nu va dura prea mult până când ea va reveni pe scenă, după cum s-a aflat de curând. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au marcat trecerea dintre ani în Elveția, împreună cu mai multe rude.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI