Ce condiții i-a pus Carmen de la Sălciua lui Culiță Sterp pentru a se împăca. ”Un copil nu o va ține departe de scenă”

Carmen de la Sălciua i-a pus lui Culiță Sterp câteva condiții, la împăcare. Astfel că, despre fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a aflat că el a fost cel care a dat cărțile pe față și a recurs la mici trucuri, pentru a intra iarăși în grațiile fostei lui soții.

Între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au existat negocieri cu privire la acest aspect din viața personală a artiștilor. Cei doi au vrut să reia relația, iar bărbatul a fost cel care a încercat din răsputeri să o recucerească pe brunetă. De curând, aceștia au plecat în Elveția, pentru o vacanță și s-ar părea că reconcilierea s-a produs pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Ce condiții i-a pus Carmen de la Sălciua lui Culiță Sterp pentru a se împăca. ”Un copil nu o va ține departe de scenă”

Cuplul de cântăreți de muzică de petrecere a plecat și într-o vacanță. Este vorba despre o escapadă în Elveția, acolo unde cei doi au plecat însoțiți și de câțiva membri din familia artistului. Totodată, cei doi cred foarte tare în povestea lor de dragoste care i-a legat, de aceea vor face un pas important în relație. Odată ajunși în vacanță, cântăreții și-au dezbătut în mod amplu viitorul, iar așa s-a aflat și că bruneta își dorește un copil. Totuși, acest aspect matern nu ar ține-o departe de scenă, pentru prea mult timp, susțin apropiații cuplului.

Ce condiții i-a pus Carmen de la Sălciua lui Culiță Sterp pentru a se împăca. ”Un copil nu o va ține departe de scenă”

”Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să meargă, din nou, la Biserică, să își sfințească verighetele la care au renunțat după divorț. Ea este convinsă că dacă va face acest pas, lucrurile se vor liniști între ei, mai ales că ea este foarte credincioasă.

După ce vor face acest pas și vor fi, din nou, uniți în fața lui Dumnezeu, iar apoi se vor muta împreună. Carmen vrea să treacă la următorul pas, iar Culiță pare chiar încântat de idee. Mai exact, Carmen își dorește un copil, simte că ar fi momentul și este convinsă că nu va lipsi prea mult de pe scenă. Iar Culiță a acceptat tot ce a cerut Carmen, de aceea au și decis să se afișeze atât de mult în vacanță, deja ei o numesc lună de miere”, a povestit o apropiată a cuplului, potrivit wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI