Carmen de la Sălciua a făcut anunțul care i-a uimit pe fani: ”Facem un copil să ne lege mai mult!”

Carmen de la Sălciua a făcut anunțul care i-a uimit pe fani: ”Facem un copil să ne lege mai mult!”
Carmen de la Sălciua, în dialog cu fanii. Anunțul cântăreței de manele

Carmen de la Sălciua a surprins cu un anunț care a creat vâlvă în jurul ei. Întrebată ce părere are despre posibilitatea ca apariția unui copil să lege persoanele implicate mai mult, celebra manelistă a dat cărțile pe față.

Carmen de la Sălciua, declarații despre copil. I-a uimit pe fani

Carmen de la Sălciua comunică des cu fanii ei de pe Instagram. Aceasta le dă de multe ori ocazia de a o întreba ceea ce doresc, dar și de a-i spune ce au pe suflet. O situație precum cea din urmă s-a întâmplat și zilele trecute. Întrebată de un admirator dacă e de părere că un copil este liantul unei relații de iubire, Carmen a răspuns ferm.

„Nu! Nu înțeleg gândirea asta! Facem un copil să ne lege mai mult! Nimic mai fals! Un copil îl faci atunci când te iubești unul pe altul. Dacă trebuie să găsesc un motiv să mă lege de un om, înseamnă că nu sunt suficient de legată de el și asta înseamnă că nu îl iubesc suficient sau el pe mine. Și dacă e așa, de ce să supunem suferinței un suflet nevinovat?”, a fost răspunsul vedetei.

Cât despre relațiile în care a fost implicată, aceasta a declarat că a reușit să aducă numai bine în viețile foștilor parteneri, ba a spus chiar că a dat o lecție fiecărui bărbat care i-a intrat la inimă: să prețuiască mai mult iubirea.

„Este irelevant acum! Tot ce știu e că din prn mine au reușit să recunoască multe aspecte ale vieții și ale iubirii. Lucuri care le-au fost folositoare și probabil le sunt în relațiile pe care le au acum. Am marcat viața fiecărui om care a trecut prin viața mea și sunt sigură că în sensul frumos”, a completat ea.

Ce nu ar suporta la partenerul ei?

Carmen de la Sălciua s-a declarat siderată de un viciu: alcoolul. În consecință, nu ar vrea ca bărbatul de lângă ea să abuzeze de acest obicei. „Nu sunt de acord să bea. Ce poate fi atrăgător la un bărbat carea bea? Și plus de asta nu aș suporta privirile oamenilor care s-ar uita la mine cu privirea aceea: ”Săraca fata, ce bărbat are!”. Cunosc atâtea cazuri și atâtea compromisuri de genul acesta”, le-a mai spus Carmen fanilor săi de pe Instagram.

  • Carmen de la Sălciua a început să se afirme la nivel național în anul 2017.
  • Majoritatea pieselor sale ajung pe primul loc în topul Youtube Trending România.
  • Relația de dragostea pe care a avut-o cu interpretul de muzică de petrecere Culiță Sterp a fost intens discutată în ziarele de scandal din țara noastră.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI