Culiță Sterp, o nouă operație. Ce s-a întâmplat acum, după dezamăgirea de prima dată

Culiță Sterp, o nouă operație. Ce s-a întâmplat acum, după dezamăgirea de prima dată
Ce interventie si-a facut Culita Sterp

De curând, Culiță Sterp a ajuns, din nou pe mâna medicului estetician. Astfel, cântărețul a apelat iarăși la procedura de implant de păr, după ce prima intervenție a fost un real eșec.

Culiță Sterp, o nouă operație

Culiță Sterp și-a uimit din nou fanii. Acesta a apelat din nou la medicul estetician pentru a-și face un alt implant de păr. Mai mult, pe contul lui de Instagram, artistul a postat mai multe imagini cu nou său look, luând în considerare că prima intervenție s-a dovedit a fi un real eșec.

Deoarece părul i s-a rărit în anumite zone, Culiță Sterp a decis să își facă din nou procedura, însă de data aceasta chiar la noi în țară.

”Îmi voi face în lateral”, a spus Culiță Sterp, conform Wowbiz, înainte de intervenție. Însă fanii artistului au fost extrem de încântați de rezultat felicitându-l pentru schimbări, în comentarii. Mai mult decât atât, imaginile postate de fostul soț al lui Carmen de la Sălciua au adunat și multe aprecieri.

Culiță Sterp are o nouă iubită

După despărțirea de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp nu s-a mai afișat cu vreo femeie. De data aceasta însă, artistul este mai îndrăgstit ca nicicând și s-a decis să o prezinte fanilor pe noua sa iubită. Astfel că artistul a publicat și mai multe imagini și filmulețe cu femeia de care este acum îndrăgostit, iar recent, acesta a spus că a și prezentat-o deja mamei sale, care a fost absolut încântată de alegerea făcută de fiul ei.

În plus, și surorile lui Culiță au fost plăcut surprinse de noua sa iubită, fapt care l-a bucurat pe artist.

Provine dintr-o familie înstărită, dar a ales muzica

Nicolae Sterp, zis și Culiță a copilărit în Hațeg, acolo unde a a absolvit cursurile colegiului IC Brătianu. Acesta provine dintr-o familie înstărită. Familia deține peste 800 de oi, însă el a preferat să lase afacerea familiei și să se dedice muzicii, în special după ce a cunoscut-o pe Carmen de la Sălciua, cea cu care s-a și căsătorit. Chiar dacă cei doi au cunoscut un succes fulminant și păreau de nedespărțit, cei doi au ajuns să divorțeze cu scandal, aducându-și multe acuze unul altuia, mai ales legate de infidelitățile din cuplu. Au urmat mai multe împăcări, dar în final s-au despărțit definitiv.

Culiță Sterp este și fost concurent la Puterea Dragostei, dar și la emisiunea Survivor România, emisiuni difuzate de Kanal D. Culiță Sterp se bucură de mare succes în rândul fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI