Carmen Brumă o ia pe urmele Biancăi Drăgușanu. Cum s-a putut poza iubita lui Mircea Badea, pe balcon

Carmen Brumă o ia pe urmele Biancăi Drăgușanu. Cum s-a putut poza iubita lui Mircea Badea, pe balcon
Carmen Brumă pune din nou pe jar bărbații. Cum s-a fotografiat iubita lui Mircea Badea?

Fanii lui Carmen Brumă sunt extrem de uimiți de schimbarea mare pe care a făcut-o în ultima vreme. Ultima postare a scos la iveală o altă Carmen, una extrem de sexy, lipsită de inhibiții. Cum s-a pozat iubita lui Mircea Badea?

Cum s-a pozat Carmen Brumă pe balcon?

Iubita lui Mircea Badea a renunțat la hainele groase, deși anotimul cere asta, și a scos artileria grea. Ultima postare de pe rețelele de socializare a surprins-o lipsită de inhibiții și foarte sexy. Aceasta s-a pozat într-un costum de baie negru, cu ochelari de soare și o călciulă pe cap. „La cererea publicului mi-am luat caciula cu blană ca să nu răcesc ?! #outfitoftheday #wintersun #carmenbrumaofficial #mountain” , a fost mesajul vedetei din dreptul pozei. Din păcate, nu puțini au fost cei care au criticat-o pentru postura în care au văzut-o acum. Cei care o urmăresc i-au reproșat faptul că nu ar fi trebuit să se dezbrace pentru a putea atrage atenția. Mai mult decât atât, fanii antrenoarei și-au adus aminte de o poză asemănătoare cu care Bianca Drăgușanu a făcut furori.

„Postura ca postura…nimic nou în România ca o femeie să se dezbrace să atragă atenția. Ca tine multe altele…dar mai tinere..și la față mult mai frumoase. Vulgar… în ultima vreme credem că ești foarte îndrăgostită”, a fost comentariul unui internaut.

Carmen Brumă, ipostază sexy pe balcon. Ultima postare a pus bărbații pe jar
Carmen Brumă, ipostază sexy pe balcon. Ultima postare a pus bărbații pe jar

„Nu mâncați totul la o singură masă! „

Doamnele și domnișoarele au rămas uimite de trupul lui Carmen și de cât de bine arată cu o sarcină la activ. Iubita lui Mircea Badea este extrem de atentă la alimentația sa și rar trece peste programul bine stabilit de la sală.

„Nu mâncați totul la o singură masă! Distribuiți alimentele grele în prima parte a zilei, iar seara mâncați ceva ușor, ciorbă, salată, friptură slabă. Nu vă întindeți în pat imediat după masa, ci faceți o plimbare în aer liber de 30-40 minute! Pentru fiecare pahar de alcool beți 300 ml apă plată. Între mese puteți bea un ceai de gălbenele pentru stimularea digestiei și protecția ficatului”
Carmen Brumă

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI